Γ Εθνική

Γ’Εθνική: Η 22η αγωνιστική στον 6ο όμιλο με την γλώσσα των αριθμών

Ακούστε το άρθρο

Στο παρελθόν ανήκει και η 22η αγωνιστική στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και η «Πατρίς σπορ» σας παρουσιάζει σήμερα όσα έγιναν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε με τη μορφή αριθμών.

Αναλυτικά:

*  3 νίκες γηπεδούχων, 2 φιλοξενούμενων και 1 ισοπαλία ήταν ο απολογισμός αυτής της 22ης αγωνιστικής στον 6ο  Όμιλο της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

*  Στα Βραχνέϊκα ο Παναιγιάλειος ενδεχομένως να άφησε πολλές από τις ελπίδες του για παραμονή, αφού γνώρισε την ήττα από τον τοπικό Διαγόρα με σκορ 3-1 και πλέον η κατάσταση αρχίζει να ξεφεύγει για την Αιγιώτικη ομάδα.

*  Στο Μενίδι ο πρωτοπόρος Ιαλυσός Ρόδου έμεινε όρθιος απέναντι στον Αχαρναϊκό που βρίσκεται και αυτός κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού, με τις δύο ομάδες να κολλάνε στην λευκή ισοπαλία (0-0).

*  Στη Ρόδο στo δημοτικό γήπεδο της Κρεμαστής ο Διαγόρας Ρόδου επιβλήθηκε του τοπικού Φοίβου ύστερα από ολική ανατροπή με σκορ 2-1, αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται πάντα στο -4 από την κορυφή.

*  Στη Ραφήνα η τοπική Θύελλα πέτυχε άλλη μία εντός έδρας νίκη, αφού επικράτησε του ΠΑΟ Βάρδας με σκορ 2-1 και πλέον ξέφυγε από κάθε κίνδυνο.

*  Στην Κάτω Αχαγιά ο Πανμοβριακός (προσεχής εντός έδρας αντίπαλος του Παναιγιαλείου 24/03), γνώρισε οδυνηρή ήττα από τον Παλληνιακό με σκορ 1-0, χάνοντας έτσι πολύτιμο βαθμολογικό έδαφος.

*  Στον Πύργο ο Πανηλειακός είχε εύκολο έργο απέναντι στον ουραγό Αστέρα Αμαλιάδας, τον οποίο κέρδισε με το ευρύ 5-1 στο σκορ της αγωνιστικής και ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή του, παρά το δύσκολο πρόγραμμα που έχει μέχρι το φινάλε.

*  Η Νίκη Τραγανού ήταν αυτή που είχε ρεπό για αυτή την αγωνιστική.

*  Ο Ιαλυσός Ρόδου και ο ΠΑΟ Βάρδας είναι οι μοναδικές ομάδες που διατηρούν το αήττητο εντός έδρας.

*  10 παιχνίδια αήττητος (8 νίκες και 2 ισοπαλίες) συμπλήρωσε ο Ιαλυσός Ρόδου.

*  Χωρίς νίκη ακόμη στο πρωτάθλημα παραμένει ο Αστέρας Αμαλιάδας (3 ισοπαλίες, 17 ήττες).

*  Χατ τρικ από τον Γιώργο Μπαρμπαρούση (Πανηλειακός), που είναι το 3ο συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα.

*  Ζευγάρι τερμάτων από τους Φώτη Γεωργαντόπουλο (Διαγόρας Βραχνεΐκων) και Δημοσθένη Μαργέτη (Θύελλα Ραφήνας).

*  Για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραραν οι Ανδρέας Γούρμος (ΠΑΟ Βάρδας) και Χρήστος Χατζησάββας (Διαγόρας Ρόδου).

*  Πρώτο γκολ στο φετινό πρωτάθλημα για τους Διονύση Πλαστουργό (Πανηλειακός), Γιώργο Σάκκο (Αστέρα Αμαλιάδας).

*  17 τέρματα (11 γηπεδούχοι, 6 φιλοξενούμενοι) σημειώθηκαν σε αυτή την 22η αγωνιστική δηλαδή (2,83) μ.ο. ανά παιχνίδι και συνολικά φθάσαμε τα 295 (173 γηπεδούχοι, 122 φιλοξενούμενοι) στο πρωτάθλημα δηλαδή (2,23) μ.ο. ανά παιχνίδι.

Οι σκόρερ

16 γκολ: Μπαρμπαρούσης (Πανηλειακός)

11 γκολ: Χατζησάββας (Διαγόρας Ρόδου)

10 γκολ: Περογαμβράκης (Ιάλυσος), Γούρμος (ΠΑΟ Βάρδας)

 8 γκολ: Μπουρλάκης (Διαγόρας Ρόδου)

 7 γκολ: Φουρτάδο (Π.Γ.Σ.), Μαραθιανός (Ραφήνα), Σάμιος (Παλληνιακός)

 6 γκολ: Ζέλο (Παλληνιακός), Ντουαλά (Διαγόρας Ρόδου), Μικελάτος, Μπούνας (ΠΑΟ Βάρδας), Βατσής (Νίκη Τραγ.), Βελλίνης (Ιάλυσος), Τσιριγώτης (Βραχνέϊκα), Χαρακτίδης (Ραφήνα)

 5 γκολ: Μπουλγκουρίδης (Αχαρναϊκός), Παπαδόπουλος (Βραχνέϊκα), Μισέλ (Ιάλυσος)

 4 γκολ: Γεωργαντόπουλος, Ν. Τρίγκας (Βραχνέϊκα), Δελαπόρτας, Βελλίνης (Ιάλυσος), Μαργέτης (Ραφήνα), Σταθάτος (Πανηλειακός)

 3 γκολ: Σκούτας (Π.Γ.Σ.), Αθ. Νικολόπουλος, Ντόμας (ΠΑΟ Βάρδας), Κολοτούρος, Δημητρίου, Ματσαδές (Παλληνιακός), Π. Νιφορόπουλος, Παναγάκης, Πυρρής (Πανμοβριακός), Καραγεώργος, Τσιρλίδης, Τσιντώνης (Αχαρναϊκός), Παπαδόπουλος (Ιαλυσός)

Όλη η επικαιρότητα