Αθλητισμός

Γιαννιώτης και Πετρούνιας ψηφίζουν Αντετοκούνμπο

Ακούστε το άρθρο

Η αντίστροφη μέτρηση για τη λήξη της ψηφοφορίας για το All Star Game του NBA έχει αρχίσει και τα «χρυσά» παιδιά του ελληνικού αθλητισμού βάζουν τα δυνατά τους για να στείλουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην πιο λαμπερή γιορτή του μπάσκετ.

Οι πιο πρόσφατες ψήφοι στο #NBA VOTE υπέρ του Greek Freak φέρουν την υπογραφή του Λευτέρη Πετρούνια, αλλά και του Σπύρου Γιαννιώτη.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης στους κρίκους, το περασμένο καλοκαίρι στο Ρίο, Λευτέρης Πετρούνιας, φωτογραφήθηκε φορώντας ένα φούτερ με το όνομα του Γιάννη Αντετοκούμπο και ανέβασε τη φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του τόσο στο Facebook όσο και στο Instagram, με τα απαραίτητα hashtags για να μετρήσει η ψήφος του.

“Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! τελευταία μέρα σήμερα όλοι τρέχουμε στο facebook και γράφουμε status ή comment για τον παιχταρά μας… GIANNIS ANTETOKOUNMPO #NBAVOTE” έγραψε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Πετρούνιας στην ανάρτησή του.

Λίγο αργότερα, ο αργυρός Ολυμπιονίκης στα 10χλμ ανοιχτής θάλασσας στους Αγώνες του Ρίο, εξέφρασε επίσης την στήριξή του στον Giannis, καθώς μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την ανάρτηση του Λευτέρη Πετρούνια, ψηφίζοντας κι αυτός GIANNIS ANTETOKOUNMPO στο#NBAVOTE.

Είχε προηγηθεί η ψήφος του Γιώργου Πρίντεζη, ο οποίος επίσης θέλει να στείλει τον Αντετοκούνμπο στο φετινό All Star Game 

Και βέβαια οι Μπακς συνεχίζουν την καμπάνια από τους δικούς τους λογαριασμούς στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

 Πηγή: cnn.gr 

Όλη η επικαιρότητα