Ηλεία

Γιάννης Λέντζας: Η κλήση σε Μητσοτάκη έδωσε λύση

Ακούστε το άρθρο

ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ

Ο Γιάννης Λέντζας κάλεσε στο κινητό τον πρωθυπουργό

Η λύση βρέθηκε και θα ανακοινωθεί την Δευτέρα

Όταν πρόκειται να λύσει κάποιο πρόβλημα ο Γιάννης Λέντζας και μάλιστα πρόβλημα που ταλαιπωρεί μαθητές, δεν πτοείται!

Ο δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης βρήκε τη λύση για το δημοτικό σχολείο Ανδραβίδας και θα την ανακοινώσει τις επόμενες μέρες. Το ωραίο είναι το πώς την βρήκε…

Λοιπόν την περασμένη Τετάρτη ο Γιάννης Λέντζας αφού είδε ότι όλα κινούνται με ρυθμούς χελώνας σχετικά με το σχολείο, αφού το τέρας της γραφειοκρατίας επιμένει, κάλεσε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο προσωπικό του αριθμό, στο κινητό.

Η γραμματέας του πρωθυπουργού που απάντησε στη κλήση, έκπληκτη άκουσε τον δήμαρχο να ζητά να μιλήσει με τον πρωθυπουργό λέγοντάς της: «έχω πρόβλημα με το δημοτικό σχολείο και προεκλογικά είχε δεσμευτεί από την Ανδραβίδα ότι θα το λύσει». Η γραμματέας τελικά έδωσε το κινητό στον πρωθυπουργό, αφού ο δήμαρχος επέμενε.

Έτσι ο Γιάννης Λέντζας μίλησε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος τον άκουσε με προσοχή ενώ εκείνη την ώρα είχε γεύμα με τον πρόεδρο της Σερβίας. Με την συνομιλία, δόθηκαν από πρώτο χέρι οι κατευθύνσεις και η λύση που ταλαιπωρεί μήνες τώρα μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, σύμφωνα με τον δήμαρχο, βρέθηκε και θα την ανακοινώσει σε λίγες μέρες, πιθανότατα την Δευτέρα.

Όλη η επικαιρότητα