Lifestyle

Γιάννης Σαββιδάκης: «Θεωρώ μεγάλη απάτη το ελληνικό έντεχνο τραγούδι»

giannis_savvidakis_theoro_megali_apati_to_elliniko_entehno_tragoydi.jpg
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιάννης Σαββιδάκης σε συνέντευξή του «επιτέθηκε» στους λεγόμενους έντεχνους τραγουδιστές λέγοντας πώς είναι μεγάλη πληγή για το ελληνικό τραγούδι.   

Ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στον κυπριακό ραδιόφωνο «Κλικ fm» και στην εκπομπή του Τάσου Θεοδώρου και μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: 

«Πληγή μεγάλη το έντεχνο τραγούδι, που αιμορραγεί συνεχώς. Οι πιο προσποιούμενοι καλλιτέχνες στην Ελλάδα είναι οι έντεχνοι».  

Μάλιστα, ο Γιάννης Σαββιδάκης εξήγησε το σκεπτικό του δίνοντας διάσταση στο θέμα : «Και το δηλώνω ευθαρσώς και το λέω και στη μούρη τους. Θεωρώ μεγάλη απάτη το ελληνικό έντεχνο τραγούδι. Εγώ σαν Σαββιδάκης είμαι καλότεχνος, ούτε υπήρξα σκυλάς ούτε βήτα, γάμα, δέλτα. Οι έντεχνοι καπηλεύονται ένα μέρος του κοινού , που θέλει να ακούσει καλά τραγούδια. Έχει πολλαπλασιαστεί σαν μύκητας και όλοι αυτοί πάτησαν πάνω σε μεγάλα έντεχνα συγκροτήματα, όπως οι αδερφοί Κατσιμήχα, ή μέρος των Πυξ Λαξ. Προσπαθούν να αποδεικνύουν πόσο σκεπτόμενοι είναι και διαφορετικοί από τους εμπορικούς, χωρίς να καταλαβαίνουμε ούτε ένα στίχο».

 
 
Πηγή: protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα