Lifestyle

Γιάννης Ξανθόπουλος: Δείτε τον νικητή του Rising Star να τραγουδάει σε πλατεία στο Μενίδι πριν γίνει γνωστός

Ακούστε το άρθρο

Με την νίκη να κρίνεται -κυριολεκτικά- για λίγα δεκαδικά ψηφία, ο Γιάννης Ξανθόπουλος, από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα, αναδείχθηκε νικητής του Rising Star και κέρδισε το δισκογραφικό συμβόλαιο και το χρηματικό έπαθλο.

Ο ταλαντούχος 16χρονος είναι μαθητής Λυκείου και μένει στο Μενίδι. Οι γονείς του είναι Πόντιοι, προερχόμενοι από το Καζακστάν, αλλά ο Γιάννης γεννήθηκε στην Ελλάδα. Το να γίνει τραγουδιστής είναι το μεγάλο του όνειρο. Από μικρός άκουγε Στέλιο Καζαντζίδη και Δημήτρη Μητροπάνο, ενώ λατρεύει τον Αντώνη Ρέμο και ονειρεύεται κάποια στιγμή να καταφέρει να κάνει μια καριέρα αντίστοιχη με αυτή του κριτή του Rising Star.

Από την πρώτη του κιόλας εμφάνιση στο talent show του ΑΝΤ1, ο Γιάννης έκλεψε τις εντυπώσεις και, μάλιστα, κατάφερε να φτάσει ακόμα και το 98% στην βαθμολογία, κάτι που, όπως είχε πει και on air ο Γιώργος Λιάγκας, αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ.

Μπορεί στο ευρύ κοινό ο Γιάννης να έγινε γνωστός μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή, ωστόσο, οι κάτοικοι του Μενιδίου τον ήξεραν ήδη και τον είχαν απολαύσει να τραγουδάει live, καθώς, τον Μάιο του 2016 εμφανίστηκε στην κεντρική πλατεία του δήμου, στις πολιτιστικές εκδηλώσεις Ζωοδόχεια, όπου εμφανίστηκε μαζί με το μουσικό σύνολο του σχολείου του στην βραδιά της νεολαίας.

Πηγή: peoplegreece

Όλη η επικαιρότητα