Κόσμος

Γιατρός γρονθοκοπεί μέχρι θανάτου εγχειρισμένο ασθενή (VIDEO)

giatros.jpg
Ακούστε το άρθρο

Είχε να κοιμηθεί 36 ώρες ύστερα από συνεχόμενες εφημερίες και τελικά τα νεύρα του τα ξέσπασε σε εγχειρισμένο ασθενή (και μάλιστα ασθενή από επέμβαση καρδιάς), τον οποίο γρονθοκόπησε άγρια τόσο στο πρόσωπο όσο και στο στήθος. Ο ασθενής μετά από λίγο πέθανε. Το βίντεο είναι σοκαριστικό.

Το περιστατικό συνέβη στη Ρωσία σε καρδιοχειρουργική κλινική και οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τα πάντα. Ο γιατρός με ειδικότητα αναισθησιολόγου, μπαίνει στο δωμάτιο του ασθενούς που μόλις είχε βγει από το χειρουργείο, και ελέγχει τα μηχανήματα. Ο ασθενής που βρίσκεται ακόμη υπό την επήρεια της νάρκωσης, αρχίζει να βρίζει τον γιατρό, εκείνος δεν μπορεί να συγκρατηθεί και ξεσπάει πάνω του. Του ρίχνει μια γροθιά στο πρόσωπο όπως είναι ξαπλωμένος και μετά τον βαράει με τις γροθιές σαν σφυρί στο στήθος, εκεί όπου έγινε η επέμβαση.

Ο γιατρός λέγεται Αντρέι Βοτιάκοφ και όπως τόνισε στην αστυνομία δεν άντεξε, τα νεύρα του έσπασαν και ξέσπασε: “‘Περάσαμε πάρα πολύ χρόνο στο χειρουργείο, καθώς ήταν μία περίπλοκη επέμβαση. Καταβάλαμε κάθε προσπάθεια για να τον βοηθήσουμε και αυτός δεν είπε ούτε μία λέξη ευγνωμοσύνης. Παρασύρθηκα και τον γρονθοκόπησα”.

Όλη η επικαιρότητα