Lifestyle Sexy

Gigi και Bella Hadid φωτογραφήθηκαν γυμνές για την βρετανική Vogue

Ακούστε το άρθρο

Οι αδελφές Gigi και Bella Hadid πρωταγωνιστούν στο τεύχος Μαρτίου της βρετανικής Vogue, η οποία θα κυκλοφορήσει με δύο εξώφυλλα, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην καριέρα των δύο σουπερμόντελ.

Για την φωτογράφιση, που έκανε ο Steven Meisel με το styling να επιμελείται ο Joe McKenna, οι Gigi και Bella πόζαραν φορώντας και οι δύο ένα ίδιο ρούχο του οίκου Versace, με χρυσές λεπτομέρειες και το περιοδικό άλλαξε επίσης τη γραμματοσειρά του στο εξώφυλλο σε ανάλογη απόχρωση.

«Είναι ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους για τους οποίους μπορεί να γίνω επιθετική. Με κάνει τόσο περήφανη. Θα έκανα τα πάντα για εκείνη», λέει στη συνέντευξή της Gigi, για την αδερφή της, Bella.   Η Gigi δεν διστάζει επίσης να αναφερθεί και στη σχέση της με τον Zayn Malik και τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στα social media. «Δημοσιεύω όσα θεωρώ πως είναι φυσιολογικό να ποστάρεις για το αγόρι σου.

Στα σχόλια γράφουν: “Είναι υπερβολικό, ψέματα”. Αλλά δεν δημοσιεύεις αρκετά συχνά, μετά σου γράφουν: “Είναι ψέματα, δεν είναι στ’ αλήθεια μαζί”. Προσπαθώ να κάνω πράγματα με τα οποία νιώθω καλά και να τα κάνω με αξιοπρέπεια», λέει η Gigi.

Οι δύο αδερφές φωτογραφήθηκαν επίσης μαζί γυμνές και το στιγμιότυπο προκάλεσε αμφιλεγόμενα σχόλια και διχασμό στους θαυμαστές τους, καθώς πολλοί χαρακτήρισαν το θέαμα «άβολο» έως «αηδιαστικό» ενώ κατηγόρησαν την Bella για υπερβολικό Photoshop. «Αυτή δεν μοιάζει καν με τη Bella!», «Αρρωστημένο να ζητάς σε δύο αδερφές να ποζάρουν γυμνές με αυτόν τον τρόπο», «Το εξώφυλλο είναι πολύ ενοχλητικό και η Bella δεν μοιάζει ούτε με τον εαυτό της», ήταν μερικά από τα σχόλια στο ίντερνετ.

Πηγή: www.lifo.gr

Όλη η επικαιρότητα