Πολιτισμός

Γιώργης Παυλόπουλος… 4 χρόνια μετά οι φίλοι θυμούνται τον ποιητή

16602_ph1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Μια διαφορετική εκδήλωση, αφιερωμένη στον Ηλείο ποιητή Γιώργη Παυλόπουλο, από τον θάνατο του οποίου πέρασαν τέσσερα χρόνια, θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 26 Ιανουαρίου (στις 8 μ.μ.) στο καφέ-ΟΣΕ των Λεχαινών, οργανωμένη από την τοπική «Πολιτιστική Ομάδα Φράγμα».

Αυτή τη φορά θα μιλήσουν για τον ποιητή οι νεότεροι φίλοι του, καταθέτοντας τις δικές τους αναμνήσεις και κρίσεις για τον ποιητή και το έργο του, θα διαβάσουν ποιήματά του, ενώ θα προβληθούν βίντεο από συνεντεύξεις του στην τηλεόραση και εικόνες από το ζωγραφικό του έργο. Ακόμη στα πλαίσια της εκδήλωσης θα λειτουργήσει και έκθεση βιβλίων του αξέχαστου ποιητή του Πύργου.

Όπως δήλωσαν στην ΠΑΤΡΙΣ μέλη της Πολιτιστικής Ομάδας, ο Γιώργης Παυλόπουλος είχε στενούς δεσμούς με τα Λεχαινά, ήταν θερμός υποστηρικτής και συμμέτοχος των πολιτιστικών δρώμενων της πόλης, των περιοδικών «Διάλογος» και «Εκ παραδρομής» και των εκδηλώσεων του Σταθμού, ενώ πρέπει να υπογραμμισθεί ότι από τα Λεχαινά πρωτοπαρουσιάσθηκε ενώπιον του Ηλειακού κοινού την 21 Ιανουαρίου 1979 σε εκδήλωση που οργάνωσε ο ιστορικός σύλλογος «Ανδρέας Καρκαβίτσας».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση μπορείτε να επικοινωνείτε απογευματινές ώρες στο 6932 232595.

Όλη η επικαιρότητα