Lifestyle

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Εγώ ήμουν στα Μετέωρα και ο κλώνος μου μάλωνε με παπαράτσι στη Γλυφάδα»

Ακούστε το άρθρο

Συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στο περιοδικό People παραχώρησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο οποίος ξεκαθάρισε τι έχει συμβεί τόσο με τον υποτιθέμενο τσακωμό του με παπαράτσι στη Γλυφάδα όσο και για την «αγενή» αποχώρησή του από την παράσταση Cabaret.

Αληθεύει ότι αρπάχτηκες με έναν παπαράτσι;

Η αλήθεια είναι πως με ένα φίλο μου γιατρό κάναμε πράξη την κλωνοποίηση. Βγάλαμε δεύτερο Ντάνο! Ο ένας ήταν στα Μετέωρα και έκανε γυρίσματα και ο άλλος μάλωνε στη Γλυφάδα.

Θεωρείς ότι κάποιοι θέλουν να βγάλουν ένα κακό προφίλ για εσένα;

Δεν ξέρω, αλλά δεν είναι ωραίο το ψέμα. Γράφτηκαν τόσες λεπτομέρειες για το περιστατικό, που είναι λυπηρό για τους ανθρώπους που μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία. Είναι και κρίμα για τους φωτογράφους, τους προσβάλλει, γιατί όσο είμαι σε αυτό το χώρο ποτέ δεν με έχουν προσεγγίσει με τέτοιο τρόπο, ούτε έχουμε λογοφέρει. Άλλωστε δεν έχουμε λόγο γιατί είμαι ένας άνθρωπος πολύ συνεργάσιμος, όπως και εκείνοι είναι διακριτικοί απέναντί μου.

Μια που λύνουμε όλες τις παρεξηγήσεις, με τον Τάκη Ζαχαράτο και το Cabaret τι έγινε;

Ο Τάκης ήταν πολύ θυμωμένος με εμένα, όπως γράφτηκε, γιατί στην επίσημη πρεμιέρα έφυγα στη μέση της παράστασης, αλλά βλέπεις πως ο χρόνος ξεκαθαρίζει τα πράγματα. Νομίζω πως στον καθένα μπορεί να συμβεί κάτι αναπάντεχο και να πρέπει να αφήσει μια παράσταση στη μέση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν σέβεται το χώρο ή την πρόσκληση που είχε. Μου δόθηκε όμως η ευκαιρία και είδα όλη την παράσταση, με τη φίλη μου Τάμτα και τον Τάκη Ζαχαράτο, τον οποίο γνώρισα και φάνηκε πόσο ακομπλεξάριστος είναι, όταν κάναμε αυτό το ωραίο σκετσάκι, που ήταν εντελώς αυθόρμητο. Με το που μπήκα στο καμαρίνι τού γεννήθηκε η ιδέα κατευθείαν ‒ και μετά το βιντεοσκόπησε μια συνεργάτιδά του. Έτσι, δώσαμε μια ωραία απάντηση για την «αγενή» αποχώρησή μου από την πρεμιέρα. Ουδέποτε υπήρξα αγενής και ο Τάκης ουδέποτε προσβεβλημένος. Όσο για το τι συνέβη, δεν πρέπει να ενδιαφέρει κανέναν. Χρειάστηκε να φύγω. Και γούσταρα και ξαναπήγα γιατί κι εμένα δεν μου άρεσε που έφυγα. Δεν ντύνομαι να πάω να δω έναν άνθρωπο που με καλεί και φεύγω και δεν τρέχει και τίποτα.

Πηγή: protothema.gr 

Όλη η επικαιρότητα