Lifestyle

Γιώργος Αγγελόπουλος: Μετά την Επίδαυρο… έφυγε για Σκιάθο! Aποκλειστικές φωτογραφίες από το αεροδρόμιο

Ακούστε το άρθρο

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρίσκεται συνεχώς με μία βαλίτσα στο χέρι! Αφού ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στην Αθήνα, μιας και τα γυρίσματα για τη σειρά Τατουάζ τέλειωσαν για τη φετινή σεζόν, πήρε το αεροπλάνο και ταξίδεψε για το νησί του, την όμορφη Σκιάθο. Βέβαια, ο Ντάνος από τη μέρα που επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο δεν σταμάτησε να ταξιδεύει και ειδικότερα, το τελευταίο διάστημα που πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, έπρεπε να βρίσκεται τόσο στα Μετέωρα, όσο και στην Κύπρο για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Το βράδυ της Παρασκευής, ο περσινός νικητής του Survivor βρέθηκε στην Επίδαυρο και παρακολούθησε το έργο του Αριστοφάνη «Αχαρνής».

Αμέσως μετά πήγε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και πήρε το αεροπλάνο για να επιστρέψει στη Σκιάθο και στα αγαπημένα του πρόσωπα, καθώς ως γνωστόν εκεί μένει μόνιμα τόσο η μητέρα του όσο και ο αδερφός του.  Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε τον Ντάνο τα ξημερώματα του Σαββάτου στο αεροδρόμιο, λίγο πριν «πετάξει» για Σποράδες!

Δες τις αποκλειστικές φωτογραφίες:

πηγή

Όλη η επικαιρότητα