Football League

Γιώργος Μπουντόπουλος: «Μόνο τα καλύτερα έχω να πω για τον Σωτήρη Αντωνίου»

Ακούστε το άρθρο

Η… σπαρτιάτικη παροικία των Τρικάλων ολοένα και μεγαλώνει, καθώς μετά τον προπονητή Σωτήρη Αντωνίου και τον Μιχάλη Γιαννίτση, ακόμα ένας παίκτης που πέρυσι αγωνίστηκε στους «Λάκωνες», ο Πυργιώτης Γιώργος Μπουντόπουλος, συνεχίζει την καριέρα του στον ΑΟΤ.

Ο 26χρονο άσος μίλησε στο FL News και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη μετακίνηση του στα Τρίκαλα, τόνισε πως οι συνθήκες εργασίας στον ΑΟΤ είναι ιδανικές για κάθε παίκτη που θέλει να δουλέψει, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή του, Σωτήρη Αντωνίου, ενώ κάλεσε τον κόσμο των Τρικάλων να συνεχίσει να συμπαραστέκεται με θέρμη στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πώς νιώθει: «Νιώθω πολύ χαρούμενος. Και εγώ όπως και οι άλλοι παίκτες θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Πιστεύω πως κάτι τέτοιο είναι εφικτό, καθώς έχουμε έναν εξαιρετικό προπονητή, με πολλή όρεξη για δουλειά».

Για τους λόγους που επέλεξε τα Τρίκαλα:  «Ο ΑΟΤ έχει πολύ κόσμο που αγαπάει, όχι μόνο την ομάδα, αλλά και το όμορφο ποδόσφαιρο το οποίο έχει συνηθίσει να βλέπει. Επίσης στον ΑΟΤ μπορείς να βρεις εξαιρετικές συνθήκες για να παίξεις ποδόσφαιρο και να αποδώσεις αυτό που μπορείς». 

Για τον Σωτήρη Αντωνίου: «Μόνο τα καλύτερα έχω να πω για τον Σωτήρη Αντωνίου. Δουλέψαμε μαζί ένα χρόνο και πιστεύω πως είναι ένας τεχνικός με φιλοδοξίες. Έχει αναπτύξει πολύ το άθλημα στο μυαλό του. Έχει τις ικανότητες και την φιλοδοξία να φτάσει αρκετά ψηλά. Όσον αφορά τον Μιχάλη Γιαννίτση, πρόκειται για έναν πολύ καλό παίκτη, πολύ καλός μου φίλος, που θεωρώ πως θα βοηθήσει».

Για τους στόχους της ομάδας: «Δεν θέλω να βάλουμε ταμπέλες για άνοδο. Έτσι δημιουργείται άγχος, τόσο σε εμάς, όσο και στον κόσμο για να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου, από τη στιγμή ειδικά που στην κατηγορία υπάρχουν δύο μεγαθήρια, όπως ο Άρης και ο ΟΦΗ. Ο κόσμος πρέπει να περιμένει από την ομάδα καλό ποδόσφαιρο και από εκεί και πέρα ό,τι βγάλει η χρονιά. Όσον αφορά  εμένα, θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, όπως κάνω όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο και να του ζητήσω να σταθεί στο πλευρό της ομάδας».

Όλη η επικαιρότητα