Ηλεία Πολιτική

Γιώργος Γεωργιόπουλος: Από νωρίς στο δημαρχείο…

Ακούστε το άρθρο

Αλλαγή σελίδας και στο δημαρχείο της Αρχαίας Ολυμπίας αφού από χθες Δευτέρα το γραφείο του πρώτου ορόφου απέκτησε  νέο «ένοικο».

Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε στο δημαρχείο ο νέος Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κ Γιώργος Γεωργιόπουλος, προκειμένου να ξεκινήσει μία σειρά επαφών με τους υπηρεσιακούς παράγοντες αλλά και με τα στελέχη της παράταξης του.

Ο κ Γεωργιόπουλος ενημερώθηκε από τους προϊσταμένους των υπηρεσιών, για ζητήματα του δήμου που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης αλλά και  και τους στόχους εκείνους που πρέπει να τεθούν άμεσα προς υλοποίηση.

Είναι μια καινούργια μέρα, ένα νέο ξεκίνημα ήταν τα πρώτα λόγια προς τους συνεργάτες του αλλά και προς τους πολίτες που βρέθηκαν στο δημαρχείο προκειμένου να ευχηθούν στον νέο δήμαρχο.

« Είναι η στιγμή που μετουσιώνουμε  τη δημόσια δέσμευσή μας να εργαστούμε από κοινού, να παλέψουμε για το κοινό καλό, για το συμφέρον του τόπου μας και των ανθρώπων μας.

Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας , είναι το κοινό μας σπίτι. Κι αυτό δεν είναι σχήμα λόγου αλλά ζωντανή πραγματικότητα. Αυτό το κοινό μας σπίτι λοιπόν έχουμε το χρέος να το αγαπούμε, να το φροντίζουμε, να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα του, να το παραδώσουμε καλύτερο στις γενιές που έρχονται. Και καταθέτω τη βεβαιότητά μου ότι αυτό θα πράξουμε, όλοι και όλες που σήμερα βρισκόμαστε εδώ.

Ο καθένας και η καθεμιά από τη θέση που μας έχει τάξει η κρίση του  λαού.

Προσωπικά έχω καταθέσει δημόσια τη δέσμευσή μου να εργαστώ για μια ακόμη φορά μαζί με αιρετούς, εργαζόμενους και όλους τους συμπολίτες, να δώσω όλες μου τις δυνάμεις για το κοινό καλό, για να κάνουμε την Ολυμπία μας, τόπο που αξίζει να ζεις, τόπο αντάξιο της ιστορίας και του πολιτισμού της» ανέφερε με δήλωση του στην εφ. «Πατρίς» ο νέος Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας  κ Γιώργος  Γεωργιόπουλος.

Όλη η επικαιρότητα