Lifestyle

Γιώργος Μαυρίδης για Σάκη Τανιμανίδη: «Τι να βγούμε και να πούμε, “είμαστε φίλοι”, για να νιώσουν καλά;»

Ακούστε το άρθρο

Μετά το τέλος του World Party, ακούστηκε πως οι σχέσεις του Γιώργου Μαυρίδη με τον Σάκη Τανιμανίδη, με τον οποίο για χρόνια γύριζαν μαζί τον κόσμο για τις ανάγκες της εκπομπής τους έχουν ψυχρανθεί.

«Δεν μπορώ να διαβάζω βλακείες. Το παλικάρι βρήκε μια κοπέλα, μένει μαζί της στην Αθήνα, κάνει την εκπομπή του, εγώ έμεινα στην πόλη μου, στα μαγαζιά μου, που έπρεπε να τα στηρίξω γιατί τα είχα παρατήσει τόσα χρόνια, ξανάρχισα τη ζωή μου και ο καθένας κάνει αυτό που θέλει. Γιατί να είμαστε μαλωμένοι; Γιατί πουλάει αυτό το πράγμα; Δεν υπάρχει καμία ψύχρα. Τι να βγούμε και να πούμε, “είμαστε φίλοι”, για να νιώσουν καλά; Δεν θα τους κάνω τη χάρη. Κλείσαμε τους λογαριασμούς μας σαν καλοί φίλοι. Έχω διαβάσει τις άπειρες βλακείες. Λένε για το Μαραθώνιο το φθινόπωρο, πως βρεθήκαμε και δεν μιλήσαμε, και έχω κλάψει από τα γέλια. Εμείς κάναμε γύρισμα για το Στο Δρόμο στο Μαραθώνα, όπου ξεκίνησα για τα 42 χιλιόμετρα. Ο Σάκης πήγε στο Καλλιμάρμαρο, είχε μια συνεργασία χορηγική. Ο ένας ήταν στο Μαραθώνα και ο άλλος στο Σύνταγμα. Πού να συναντηθούμε, ρε φίλε; Προσπαθούν να πουλήσουν την ίντριγκα, γιατί η ίντριγκα πουλάει».

Δηλαδή έτρεξες τα 42 χιλιόμετρα; «Ναι, σε κάτι παραπάνω από εξίμισι ώρες. Ήμασταν το τελευταίο γκρουπ, με τους αστέγους. Είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχω κάνει στη ζωή μου».

Πηγή: peoplegreece.com

Όλη η επικαιρότητα