Lifestyle

Γιώργος Μαυρίδης: «Την Μόλυ θα τη σέβεσαι»

Ακούστε το άρθρο

Με μια καυστική αλλά και χιουμοριστική δημοσίευση απάντησε ο Γιώργος Μαυρίδης σε όσους τα έβαλαν μαζί του επειδή πήρε τον σκύλο του στην παραλία.

Μιλώντας για την αγαπημένη του σκυλίτσα, την Μόλυ, ο ίδιος ανέλυσε στο Instagram του όλους τους λόγους για τους οποίους οι λουόμενοι θα πρέπει να σέβονται τα τετράποδα που βουτούν στην παραλία.

Ο tattou artist πριν δημοσιεύσει την ανάρτηση για την Μόλυ είχε ανεβάσει μία τρυφερή φωτογραφία με εκείνον και την σκυλίτσα του στην παραλία και παρ΄όλου που δέχτηκε πολλές όμορφες απαντήσεις, μερικοί δυσανασχέτησαν με την εικόνα της σκυλίτσας στην άμμο. Η απάντησή του ωστόσο ήταν αφοπλιστική.

Φέτος η τούρτα μου ήταν χνουδωτη με υγρή μυτη! ❤️ #happy40 Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τις ευχές. Να ξέρετε μου δίνετε δύναμη ?❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη official account� (@georgemavridis_tattooligans) στις

«Η Μόλυ έκανε το πρώτο της μπάνιο τον Ιάνουάριο. Η Μόλυ όταν πλατσούριζε στο κύμα εσύ ήσουν με το καλοριφέρ αγκαλιά και χουχουλιαζες με το πάπλωμά σου. Η Μόλυ κατούρησε πρώτη στην θάλασσα που κατουράς εσύ, άρα την σημάδεψε πρώτη. Η Μόλυ έχει 4.500 ώρες στην θάλασσα χωρίς σέρβις, βενζίνη και λάδια. Την Μόλυ θα την σέβεσαι γιατί όταν εκείνη έκανε βουτιές στην παγωμένη θάλασσα εσύ έβγαινες ξανά να ξανάψει το θερμοσίφωνα για να κάτσεις άλλη μισή ώρα στην ντουζιέρα. Τη Μόλυ θα την κάνεις κόντρα μόνο στα πόσα παγωτά έφαγε αυτό το καλοκαίρι όχι στο πόσα μπάνια έκανε γιατί σε έχει. Τη Μόλυ θα την σέβεσαι γιατί τα κακάκια της τα μαζεύει δεν τα κάνει στην αποχέτευση και πατάει το καζάνι να πάνε στη θάλασσα. Τη Μόλυ θα την σέβεσαι …Τη Μόλυ…Τη Μόλυ» αναφέρε ο ίδιος.

Πηγή: tilestwra

Όλη η επικαιρότητα