Μουσική

Γιώργος Νταλάρας και Μίλτος Πασχαλίδης ξανά μαζί επί σκηνής

viva-816x288ntalaras-640x364.jpg
Ακούστε το άρθρο

O Γιώργος Νταλάρας και ο Μίλτος Πασχαλίδης, συναντιούνται ξανά για μια σειρά κοινών συναυλιών στη σκηνή του Passport Κεραμεικός.

Ο Γιώργος Νταλάρας και ο Μίλτος Πασχαλίδης έπαιξαν μαζί πριν από δυο περίπου χρόνια στο θεάτρο Badminton, όταν η Εστουδιαντίνα γιόρτασε τα 15 της χρόνια. 

Σχεδόν ένα μήνα μετά, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ο Γιώργος Νταλάρας παρουσίασε ένα αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, με ποιήματα των μεγάλων Ελλήνων ποιητών μελοποιημένα από τον κορυφαίο Έλληνα συνθέτη. Ο Μίλτος Πασχαλίδης συμμετείχε σε αυτές τις δύο συναυλίες, οι οποίες αποτυπώθηκαν και κυκλοφορούν σε δίσκο. 

Η υπόσχεση που δόθηκε τότε για μια σειρά κοινών συναυλιών, πραγματοποιείται τώρα στη σκηνή του Passport Κεραμεικός όπου θα βρεθούν για 4 παραστάσεις (29-30 Ιανουαρίου και 12-13 Φεβρουαρίου). 

Οι δυο τους, εκτός από τραγούδια της δισκογραφίας τους, θα ερμηνεύσουν και αγαπημένα τους κομμάτια άλλων δημιουργών, ενώ σημαντικός είναι ο ρόλος της Εστουδιαντίνας υπό τη διεύθυνση του Ανδρέα Κατσιγιάννη. Μαζί τους θα βρίσκεται η νεαρή ερμηνεύτρια Πέλα Νικολαΐδου.

Την Εστουδιαντίνα απαρτίζουν οι: 
Νίκος Μέρμυγκας (λαούτο, λάφτα, μπουζούκι), 
Γιώργος Μάτσικας (μπουζούκι, κιθάρα),
Απόστολος Βαλαρούτσος (κιθάρα), 
Κώστας Κωνσταντίνου (κοντραμπάσο), 
Σωτήρης Μαργώνης (βιολί), 
Μάνος Γρυσμπολάκης (ακορντεόν), 
Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος (πνευστά), 
Κώστας Μερετάκης (κρουστά), 
Γιώργος Παπαχρηστούδης (πιάνο). 
Μουσική διεύθυνση Ανδρέας Κατσιγιάννης (σαντούρι, λαούτο). 
Μαζί τους ο λυράρης Πάρις Περυσινάκης.

Χρήσιμες πληροφορίες:
PassPort Κεραμεικός, Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος, Αθήνα
Τηλ.: 210 5222203
Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr, καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Ιανός, Seven Spots, Reload Stores, Media Markt και 11876
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30
Ώρα Έναρξης : 22.30


Όλη η επικαιρότητα