Lifestyle

Γιώργος Τσαλίκης: Η άγνωστη ιστορία για τη σοβαρή περιπέτεια υγεία της συζύγου του

Ακούστε το άρθρο

Σαν σήμερα πριν 14 χρόνια, ο Γιώργος Τσαλίκης έγινε για πρώτη φορά πατέρας, αφού η όμορφη σύζυγός του Δώρα έφερε στον κόσμο τον γιο τους, Βασίλη. Σήμερα, ο 14χρονος γιος του ζευγαριού έχει γενέθλια και ο πατέρας του θέλησε να του στείλει ένα συγκινητικό μήνυμα, μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram. Παράλληλα, αποκάλυψε και μια άγνωστη ιστορία για την Δώρα, η οποία κινδύνεψε την ημέρα του τοκετού, καθώς έφτασε στο νοσοκομείο με ακατάσχετη αιμορραγία.

Ο γνωστός τραγουδιστής έγραψε χαρακτηριστικά: “Μπιλάκο μου σαν σήμερα πριν από 14 χρόνια γεννήθηκες εντυπωσιακά! Η μαμά σου κινδύνεψε παρα πολύ (έφτασε με ακατάσχετη αιμορραγία στο νοσοκομείο της Κορίνθου από Κινέτα – εκεί που ανέμελα μασουλάγαμε τα ψητά του παππού σου), η τροχαία έδωσε μια επιπλέον λωρίδα κυκλοφορίας για να φτάσει το ασθενοφόρο από Κόρινθο στο Ιασώ, η μπάρα των διοδίων έσπασε το παρμπριζ του αυτοκινήτου (πήγα να περάσω πάνω στην τρέλα μου πίσω από το ασθενοφόρο χωρίς να σταματήσω).
Στις 20:20 με ένα μπλε μαγιώ (που τις επόμενες μέρες έβλεπα σε όλες τις εκπομπές) μέσα στην τρέλα ανακοίνωνα τη γέννηση σου στην αίθουσα αναμονής του μαιευτηρίου με τον κόσμο να χειροκροτάει (όπως στις ταινίες). Τι ζήσαμε θεε μου!” έγραψε μεταξύ άλλων, στην λεζάντα της φωτογραφία που ανέβασε με τον πρωτότοκο γιο του.
Διάβασε όλη την ανάρτηση:

tlife.gr

Όλη η επικαιρότητα