Γυναίκα

#Girlsdontpoop: Nτρέπεσαι να πας τουαλέτα όταν είσαι μαζί με το σύντροφό σου; Έχουμε τη λύση

Ακούστε το άρθρο

Η σχέση της γυναίκας με την τουαλέτα είναι πραγματικά ενοχική. Ακόμα πιο ενοχική δε γίνεται παρουσία του συντρόφου της στο ίδιο σπίτι. Σε uber αντίθεση με τη σχέση που έχει ο άντρας με τo θέμα του WC αλλά και με την άνεση που έχουν οι άντρες να μιλάνε μεταξύ τους για το τι κάνουν εκεί μέσα, οι γυναίκες δε μιλάνε καθόλου γι αυτό. Πραγματικά θα ήθελαν να μην τους συμβαίνει.

Κατά καιρούς έχουμε ακούσει από φίλες και γνωστές τόσες awkward ιστορίες τις οποίες έχουν φανταστεί να πουν εδώ κι εκεί για το θέμα της φυσικής τους ανάγκης: Kάποια κάποτε στο σχολείο, είχε ισχυριστεί ότι έχει κάνει κάποια ιατρική επέμβαση με την οποία απαλλάχθηκε από το κάλεσμα της φύσης, ενώ μια άλλη φίλη μεταξύ αστείου και σοβαρού είχε πει ότι στις κενώσεις της σκορπίζει αστερόσκονη.

Ας είμαστε πραγματίστριες: Όλες μας όταν είμαστε στον ίδιο χώρο με το αγόρι μας και μας καλέσει η φύση αισθανόμαστε πολύ αμήχανα. Άλλες από εμάς, στέλνουμε τον ανυποψίαστο σύντροφό μας στο περίπτερο για να μας πάρει κάτι πραγματικά απίθανα εξωφρενικό οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας ή ακόμα χειρότερα σε κάποιο φαρμακείο για να μην μας φέρει αντίρρηση και δεν πάει. Οι περισσότερες δε από εμάς γυρνάμε με αδιανόητα πρησμένες κοιλιές από τις καλοκαιρινές μας διακοπές αφού θεωρούσαμε αδιανόητο να πάμε στην τουαλέτα την οποία χωρίζει μονάχα μια πόρτα από το υπόλοιπο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Οι πιο θαρραλέες από εμάς, πηγαίνουμε σα βρεγμένες γάτες στο WC αλλά ανοίγουμε τη βρύση να τρέχει, καθόμαστε στη λεκάνη σε πόζες ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής και πατάμε το καζανάκι σε κάθε σύσπαση του εντέρου μας ώστε να μην ακουστεί ο παραμικρός θόρυβος που προέρχεται από το σώμα μας. Και όλα αυτά, τη στιγμή που οι άντρες πάνε στην τουαλέτα και κάνουν τα πάντα με ανοιχτή την πόρτα.

Κάποια ζευγάρια που είναι σε μακροχρόνιες σχέσεις ή και γάμους μας είπαν ότι το απόγειο της οικειότητας ενός άντρα και μιας γυναίκας που συγκατοικούν, είναι να χρησιμοποιούν και οι δυο, αλλά κυρίως εκείνη την τουαλέτα ελεύθερα, χωρίς ενοχές, τύψεις και όλα τα παραπάνω που αναφέραμε. Ωστόσο, όσο κι αν δυο άνθρωποι που ζουν μαζί είκοσι χρόνια μπορεί να έχουν συνηθίσει τις φυσικές τους ανάγκες, τις μυρωδιές που προκύπτουν από αυτές αλλά και τους ήχους, οι γυναίκες κακά τα ψέμματα δύσκολα θα ανοίξουν μια τέτοια συζήτηση μεταξύ τους, ή θα μιλήσουν ανοιχτά για ένα σύμπτωμα που τις απασχολεί κι έχει να κάνει με τη χρήση της τουαλέτας. Αντιθέτως, στις αντροπαρέες, θα γίνει και συζήτηση και πλάκα με το θέμα της τουαλέτας, ενώ ο κάθε άντρας θεωρεί αυτή τη στιγμή απολαυστική έως και ιερή, εφοδιάζεται με το κινητό του, αθλητική εφημερίδα κι αν καπνίζει το πακέτο του για να καθήσει στο θρόνο του σαν άρχοντας και να καταευχαριστηθεί τη διαδικασία.

Επειδή λοιπόν το θέμα έχει όσο  κι αν δεν το μιλάνε οι γυναίκες αρκετά μεγάλες διαστάσεις, εμείς θα προτείνουμε κάποια λύση η οποία όχι , δεν είναι το να ρίξεις ένα γερό ψέκασμα με το άρωμά σου στο μπάνιο μετά τη “βρωμοδουλειά” αφού η κολώνια δεν έχει την ιδιότητα να εξαφανίζει τις δυσάρεστες μυρωδιές αλλά να τις “κουκουλώνει” κάνοντας την ατμόσφαιρα ακόμη χειρότερη, ούτε η vintage solution του σπίρτου αφού εκεί καρφώνεσαι εκ του αποτελέσματος με τη ¨σπιρτάδα” που αφήνει η κίνησή σου.

Ψάξαμε το θέμα σοβαρά στην αγορά και βρήκαμε ένα προϊόν το οποίο είναι φτιαγμένο αποκλειστικά για αυτή τη δουλειά: Λέγεται  Poo-Pourri  και μαζί του απλά θα απολαύσεις τον πορσελάνινο θρόνο σου!Ο μεγαλύτερός σου σύμμαχος στην επίσκεψή σου στην τουαλέτα είναι αυτό το προϊόν. Με το αρωματικό αυτό σπρέι, ψεκάζεις τη λεκάνη σου πριν καθήσεις και ανακουφίζεσαι μέσα σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα αφήνοντας το WC φρέσκο και καθαρό για τον επόμενο που θα το χρησιμοποιήσει. Το poo-pourri είναι ο καλύτερός σου φίλος όταν επισκέπτεσαι μια κοινόχρηστη τουαλέτα, όπως ας πούμε αυτή ενός επαγγελματικού χώρου, αλλά είναι εξίσου πολύτιμο και όταν το ζευγάρι που συζεί χρησιμοποιήσει την τουαλέτα εναλλάξ και θέλει να τηρήσει κάποια προσχήματα υγιεινής και διακριτικότητας.

Προσωπικά το λατρέψαμε γιατί η αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας που προσφέρει από τη στιγμή που μπαίνεις και το ψεκάζεις στο νερό της λεκάνης είναι διακριτική και προσφέρει τεράστια ασφάλεια σε μια πραγματικά άβολη κατάσταση όπως είναι η χρήση της κοινόχρηστης τουαλέτας. Και επιτέλους, τα πιο φυσικά πράγματα πρέπει να πάψουν να αντιμετωπίζονται ως ταμπού, γιατί όσο παραμένουν ταμπού δεν αντιμετωπίζονται, αλλά παραμένουν προβλήματα που δημιουργούν άβολες καταστάσεις. Με το poo-pourri, έχεις κάνει ένα μεγάλο βήμα να ξεπεράσεις την αμηχανία σου όταν επισκέπτεσαι το μπάνιο. Το κάνεις με χαμόγελο!

via

Όλη η επικαιρότητα