Εκλογές

Γκάλοπ μέχρι και δύο μέρες πριν από τις εκλογές!

dimoskosyriza.jpg
Ακούστε το άρθρο

Την άρση της απαγόρευσης δημοσιοποίησης δημοσκοπήσεων για τις εκλογές προανήγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real, ανέφερε ότι τις επόμενες ημέρες το υπουργείο Εσωτερικών θα καταθέσει νομοθετική ρύθμιση για την αλλαγή του τρόπου εκλογής των ευρωβουλευτών και θα φέρει ρύθμιση, με την οποία θα άρει την απαγόρευση δημοσιοποίησης των δημοσκοπήσεων που ίσχυε 15 ημέρες πριν από τις εκλογές.

«Μέχρι και την Παρασκευή το βράδυ θα επιτρέπονται οι δημοσκοπήσεις και το ίδιο θα ισχύσει και στον δεύτερο γύρο. Όταν αποφασίστηκε η απαγόρευση, το Διαδίκτυο δεν είχε τη δυναμική που έχει σήμερα. Ο καθένας, παραμονές των εκλογών, υποστήριζε ό,τι ήθελε, με αποτέλεσμα να προκαλεί σύγχυση στην κοινή γνώμη. Αυτό το πράγμα πρέπει να αλλάξει» είπε ο υπουργός Εσωτερικών.

Ο υπουργός Εσωτερικών τάχθηκε ξανά κατά μιας ενδεχόμενης στήριξης της ΝΔ στον Γιάννη Σγουρό για την Περιφέρεια Αττικής: «Θα περιμένω τι θα αποφασίσει το κόμμα. Θεωρώ ότι η επιλογή Σγουρού είναι ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να συμβεί. Δεν έχει πετύχει στο έργο του. Είναι ένας κακός περιφερειάρχης».

Όλη η επικαιρότητα