Ηλεία Πολιτισμός

Η «Γκόλφω» στο Κατάκολο!

Ακούστε το άρθρο

Με την θεατρική Ομάδα Πύργου και την παράσταση «ΓΚΟΛΦΩ» του Σπ. Περεσιάδη σε σκηνοθεσία Ευ. Στιβανάκη συνεχίζονται το Σάββατο στις 9:30 μ.μ. οι «πλούσιες» και πολυποίκιλες φετινές εκδηλώσεις στο Κατάκολο από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο.

Πρόκειται για μία από τις πλέον επιτυχημένες παραστάσεις της ΘΟΠ σε ένα έργο που ο Περεσιάδης έδωσε στον απλό μύθο άρτια σύνθεση με πλούσια δραματική πλοκή, και έτσι κρατάει αδιάπτωτο το ενδιαφέρον των θεατών χαρίζοντας του αληθινή συγκίνηση. Δεν περιορίζεται μόνο στην έκφραση ευαισθησίας στον ανθρώπινο πόνο, αλλά διαμαρτύρεται προς την ανάλγητη κοινωνία και διεκδικεί τον σεβασμό για τον ανίσχυρο άνθρωπο, θύμα των υπονομευτών της ηθικής τάξης.

Το έργο χαρακτηρίζεται από μια εκπληκτική σταδιοδρομία στο θέατρο, τον κινημ/φο αλλά και την μουσική σκηνή! Το Λιμενικό Ταμείο εντάσσοντας το στις εκδηλώσεις δίνει τη δυνατότητα στους κατοίκους και τους επισκέπτες να το παρακολουθήσουν, με την θερινή αύρα του λιμανιού μας, και να χειροκροτήσουν όλους τους συντελεστές της Θεατρικής Ομάδας του Πύργου, για την εξαιρετική τους δουλειά.

ΒΑΡΚΑΡΟΛΑ ΜΕ «ΜΑΝΩΛΙΕΣ»

Στο δυναμικό Αύγουστο εξ’ άλλου, εντυπωσιακή αρχή αναμένεται να γίνει από την πρώτη κιόλας μέρα με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΜΑΝΩΛΙΕΣ» της Ζακύνθου. Πρόκειται ειδικότερα για το ΑΝΤΑΜΩΜΑ Κατακολίσιων και Ζακυνθινών σε μια εξαιρετική συνεργασία του προαναφερόμενου Συλλόγου με τους «οικοδεσπότες» του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο ΦΑΡΟΣ» οι οποίοι βάζουν ηχηρά την «σφραγίδα τους» για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Αυτό θα γίνει την Τρίτη το βράδυ, την 1η Αυγούστου με μια γιορτή – συνεστίαση την οποία θα ακολουθήσει Βαρκαρόλα και μουσική συναυλία από τις ΜΑΝΩΛΙΕΣ και το ΙΟΝΙΟ ΚΥΜΑ με καντάδες από τη Ζάκυνθο και τα Επτάνησα!! Αναμφιβόλως θα είναι μια βραδιά με πολύ τραγούδι, χορό και ατέλειωτο κέφι για όσους παρευρεθούν. Η συνεστίαση θα γίνει στο κέντρο «ΚΑΡΟΥΣΟΣ» και όσοι ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατακόλου.

Όλη η επικαιρότητα