Περίεργα

Γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο ξύπνησε 14χρονο από κώμα!

d5383584b7e2d4232bd2d628aa610533.jpg
Ακούστε το άρθρο

Με την πιο γλυκιά ιστορία από ταινία επιστημονικής φαντασίας θα μπορούσε να συγκριθεί η περιπέτεια του μικρού Ντέιβιντ.

Ο 14χρονος Πολωνός είναι φανατικός οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης και θαυμαστής του Κριστιάνο Ρονάλντο. Στα τέλη του 2013 έκανε ποδήλατο και από την πτώση έπεσε σε κώμα που είχε αποτέλεσμα να μείνει καθηλωμένος στο κρεβάτι περίπου τρεις μήνες.

Οι γιατροί θέλοντας να «ξυπνήσουν» το παιδί, δοκίμασαν μία νέα μέθοδο κατά την οποία τα ακουστικά ερεθίσματα και κατά συνέπεια ο εγκέφαλός του θα μπορέσουν να ενεργοποιηθούν ξανά, από τη στιγμή που θα άκουγε αγώνες της «βασίλισσας» και της εθνικής Πορτογαλίας, στους οποίους συμμετείχε ο αγαπημένος του ποδοσφαιριστής.

Και τελικά το θαύμα έγινε! Τρεις μήνες μετά την περιπέτειά του, ο μικρός Ντέιβιντ «ξύπνησε», όταν ο διεθνής άσος πετύχαινε το τρίτο του γκολ στη νίκη επί της Σουηδίας και έστειλε την πατρίδα του στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία.

Μάλιστα, ο Ρονάλντο που έμαθε την ιστορία κάλεσε εκείνον και την οικογένειά του στη Μαδρίτη για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα με την Ντόρτμουντ για τους «8» του Champions League και κατάφερε ο 14χρονος Πολωνός να τον δει μετά το τέλος του αγώνα.

Πηγή: sport-fm.gr

Όλη η επικαιρότητα