Βιβλίο

«ΓΚΡΕΫ» της E. L. James

grey.jpg
Ακούστε το άρθρο

Η E.L. James επιστρέφει στις “Πενήντα αποχρώσεις του γκρι”

Μια νέα διάσταση της πιο δυνατής ερωτικής ιστορίας του 21ου αιώνα

Οι σκοτεινές του ορέξεις, 
η καταπιεστική του παρόρμηση για έλεγχο,
η κρύα πληγωμένη του καρδιά 
Θα εξαλείψει η Άνα τον τρόμο της παιδικής του ηλικίας; 

Περισσότερα από 125 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως 

Έχει μεταφραστεί σε 52 γλώσσες.

H ελληνική έκδοση του τελευταίου βιβλίου της E. L. James με τίτλο “GREY: Fifty Shades of Grey as Told by Christian!” θα κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου 2015 από τις εκδόσεις Πατάκη.

Η φοιτήτρια λογοτεχνίας Αναστάζια Στιλ παίρνει συνέντευξη, για το περιοδικό του Πανεπιστημίου, από τον επιτυχημένο επιχειρηματία Κρίστιαν Γκρέι. Νιώθει αμέσως τη δύναμη της γοητείας του, αλλά ταυτόχρονα η σκέψη του της προκαλεί βαθιά ανασφάλεια. Πεπεισμένη ότι η συνάντησή τους δεν πήγε καλά, προσπαθεί να τον βγάλει από το μυαλό της – ώσπου εκείνος εμφανίζεται αναπάντεχα στο μαγαζί όπου δουλεύει και της προτείνει να βγουν. 
 
Αφελής και αθώα, η Αναστάζια σοκάρεται μόλις συνειδητοποιεί πόσο πολύ επιθυμεί αυτόν τον άνδρα. Και, όταν εκείνος την προειδοποιεί να μείνει σε απόσταση, αυτό την κάνει να τον θέλει ακόμα περισσότερο. Όμως ο Γκρέι βασανίζεται από τους προσωπικούς του δαίμονες και η ανάγκη να εξουσιάζει τον κυριεύει. Καθώς ξεκινούν μια παθιασμένη ερωτική σχέση, η Αναστάζια ανακαλύπτει περισσότερα για τις δικές της επιθυμίες καθώς και για τα σκοτεινά μυστικά που ο Γκρέι κρατά κρυμμένα…

Όλη η επικαιρότητα