«Γκρίζος» Δεκαπενταύγουστος για το ΚΤΕΛ Ηλείας

Μειωμένη είναι η κίνηση των επιβατών στο ΚΤΕΛ Ηλείας, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις από την κάθοδο των ετεροδημοτών, καθώς η οικονομική κρίση έχει περιορίσει τις πολλές μετακινήσεις.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η πτώση σε σχέση με το 2017 ίσως ξεπεράσει το 10%, καθώς η μοναδική μέρα κορύφωσης της κίνησης ήταν η χθεσινή. Όπως τόνισε στην εφ. «Πατρίς» ο υπεύθυνος σταθμάρχης για τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Ηλείας, Αναστάσιος Μπουρογιαννόπουλος, μπήκαν ορισμένα έκτακτα δρομολόγια τις τελευταίες ημέρες για να εξυπηρετηθεί το επιβατικό κοινό, κυρίως από την Αθήνα, αλλά όχι στα επίπεδα παλαιότερων ετών.

«Γενικά είναι πεσμένη η κίνηση, σήμερα (σ.σ. χθες) κορυφώθηκε. Μπήκαν και έκτακτα δρομολόγια, αλλά όχι όπως άλλες χρονιές. Ήδη το ΚΤΕΛ Ηλείας έχει προγραμματίσει δρομολόγια και για την επιστροφή των επιβατών. Δυστυχώς η γενικότερη οικονομική κρίση έχει επηρεάσει τους πολίτες, με συνέπεια να διαπιστώνεται μείωση στα εισιτήρια μέχρι τώρα», ανέφερε ο κ. Μπουρογιαννόπουλος, επισημαίνοντας ότι το ΚΤΕΛ είναι σε διαρκή προσπάθεια πολυεπίπεδης αναβάθμισης.

«Το ΚΤΕΛ έχει ανανεώσει και έχει εκσυγχρονίσει τον στόλο των οχημάτων, έχει καθιερώσει το ηλεκτρονικό εισιτήριο και προσφέρει εκπτωτικά πακέτα προσφορών. Βελτιώνουμε διαρκώς τις εγκαταστάσεις μας και τις υπηρεσίες, αξιοποιώντας την τεχνολογία. Ελπίζουμε ότι με την έναρξη της κατασκευής του δρόμου Πάτρα-Πύργος θα αλλάξει η εικόνα, διότι ήδη ο  νέος δρόμος Πατρών-Κορίνθου προσφέρει πιο άσφαλές και πιο ξεκούραστο ταξίδι και μας έχει βοηθήσει σημαντικά», δήλωσε ο κ. Μπουρογιαννόπουλος.