Μπάσκετ

GNN 3on3 Streetball: H Γαστούνη «αγκάλιασε» το μπάσκετ!

Ακούστε το άρθρο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε  το βράδυ της περασμένης Κυριακής το τουρνουά GNN STREETBALL στη Γαστούνη σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Αιγέα.

Ένα τουρνουά που εδώ και 4 χρόνια γίνεται πόλος έλξης για πολλούς αθλητές γεμίζοντας την πλατεία της Γαστούνης.Στο αγωνιστικό κομμάτι είχαμε 3 κατηγορίες με τις ομάδες να προσφέρουν ωραίο θέαμα σε όσους παραβρέθηκαν στο τουρνουά.

Η ομάδα του GNNSTREETBAL θέλει να ευχαριστήσει όλους τους αθλητές που συμμετείχαν σε αυτό το τουρνουά καθώς και τους συνδιοργανωτές για αυτή την πολύ καλή διοργάνωση.

Οι «Black Basket Boys» ήταν οι νικητές στην κατηγορία ΜΙΝΙ στο τουρνουά.  Οι μικροί έχοντας μια πρώτη θέση από το περσινό τουρνουά στη Ζαχάρω θέλησαν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους και στη Γαστούνη.

Οι «Black Basket Boys» ήταν οι νικητές στην κατηγορία ΜΙΝΙ
Στο Παιδικό νικητές αναδείχτηκαν οι «GREEK FREAKS»
Στην κατηγορία OPEN μετά από έναν αγώνα που κρίθηκε στην παράταση το κύπελλο σήκωσε η ομάδα VIP’S CAFE
Στον διαγωνισμό τριπόντων νικητής αναδείχτηκε ο  Χρήστος Τσίπας

Άλλη μια κατηγορία που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όλων όσων βρέθηκαν στο GNN ήταν το Παιδικό.Νικητές αναδείχτηκαν οι «GREEK FREAKS», οι οποίοι ήταν φιναλίστ σε αρκετά προηγούμενα τουρνουά.

Στην κατηγορία OPEN μετά από έναν αγώνα που κρίθηκε στην παράταση νικητές αναδείχτηκαν η ομάδα VIP’S CAFE απέναντι στους πολύ μαχητικούς ΗΛΒΙΓΑΛ ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ.

Στον διαγωνισμό τριπόντων νικητής αναδείχτηκε ο  Χρήστος Τσίπας, από τους μικρότερους παίκτες του τουρνουά βάζοντας 7 τρίποντα διαγωνιζόμενος με παίκτες μεγαλύτερων κατηγοριών.

Όλη η επικαιρότητα