Ψυχαγωγία

GNTM 2: To νεαρό μοντέλο με την αλωπεκία που συγκίνησε τους κριτές

Ακούστε το άρθρο

«Μέσα από τη συμμετοχή μου θέλω να δώσω δύναμη και σε άλλα κορίτσια που έχουν την ίδια πάθηση με εμένα αλλά και σε οποιονδήποτε άλλον», είπε η 21χρονη από την Κρήτη


Τους κριτές, αλλά και τους τηλεθεατές του GNTM 2 κατάφερε να συγκινήσει η παίκτρια του ριάλιτι ομορφιάς, Λυδία Κατσανικάκη. Η 21χρονη από την Κρήτη μπήκε στο πλατό με αυτοπεποίθηση και  εξομολογήθηκε δημόσια πως έχει αλωπεκία από τα 11 της χρόνια.

«Αρχικά φορούσα περούκες γιατί στο σχολείο ήταν δύσκολα αλλά μετά από πάρα πολλή αγάπη το ξεπέρασα. Μετά από δυο χρόνια τις έβγαλα τις περούκες και αγαπάω τον εαυτό μου ακριβώς έτσι όπως είναι!» είπε χαρακτηριστικά. Και κατόπιν πρόσθεσε: «Μέσα από τη συμμετοχή μου θέλω να δώσω δύναμη και σε άλλα κορίτσια που έχουν την ίδια πάθηση με εμένα αλλά και σε οποιονδήποτε άλλον».

Η Βίκυ Καγιά συγκινήθηκε με τη ιστορία της Λυδίας και είπε χαρακτηριστικά: «Έχω συγκινηθεί. Μπράβο σου είσαι μάγκας», ενώ ο Δημήτρης Σκουλός της επεσήμανε ότι έχει ένα πολύ σέξι κορμί. Η διαγωνιζόμενη του GNTM 2 πήρε τέσσερα «ναι» και πέρασε στην επόμενη φάση.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

via

Όλη η επικαιρότητα