Ελλάδα

Γονείς του λοχία Κούκλατζη: «Κάθε στιγμή είναι ένας αιώνας»

Ακούστε το άρθρο
Συγκίνησαν για άλλη μια φορά οι γονείς του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη που παραμένει για 16η ημέρα κρατούμενος σε φυλακή της Αδριανούπολης μετά τη σύλληψή του μαζί με τον υπολοχαγό Άγγελο Μητρετώδη την 1η Μαρτίου στον Έβρο από Τούρκους στρατιωτικούς.

«Η αγωνία μας είναι ανείπωτη, κάθε στιγμή είναι ένας αιώνας» είπε στην εκπομπή Αυτοψία και τον Αντώνη Σρόιτερ ο πατέρας του λοχία Κούκλατζη.

«Πρέπει να οπλιστούμε με ψυχριαμία και υπομονή για να είμαστε δυνατοί απέναντι στα παιδιά» συμπλήρωσε.

Από την πλευρά της η μητέρα του κρατούμενου λοχία είπε ότι «προσεύχομαι και παρακαλώ το Θεό για να επιστρέψουν και τα δύο παιδιά».

«Ονειρεύομαι τη στιγμή που θα περάσει τα σύνορα της Ελλάδας» πρόσθεσε ενώ σχολίαζοντας αυτό που της είπε κάποιος για το φωτεινό σπίτι της είπε ότι «για μένα το σπίτι μου είναι σκοτεινό γιατί μου λείπει ο Δημήτρης, θέλω να γυρίσει και ο Άγγελος».

«Θέλω να γυρίσει όχι σήμερα και αύριο, τώρα αν είναι δυνατόν» ξέσπασε η μητέρα του Δημήτρη Κούκλατζη ενώ απευθυνόμενη στις Τουρκάλες μάνες που στέλνουν τα παιδιά τους στο μέτωπο του πολέμου είπε ότι «πιστεύω ότι με καταλαβαίνουν για το πόσο δύσκολο είναι να είναι αιχμάλωτο το παιδί σου σε καιρό ειρήνης».

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα