Ηλεία

Γούμερο: Συγκινεί η μάχη ζωής του 7χρονου Γιώργου…

Ακούστε το άρθρο

Πανελλαδικό ενδιαφέρον και συγκίνηση έχει προκαλέσει η μάχη που δίνει για τη ζωή του ο 7χρονος Γιώργος που τραυματίστηκε σοβαρά το περασμένο Σάββατο στο Γούμερο, όταν τον καταπλάκωσε η μεταλλική πόρτα του κοιμητηρίου του χωριού.

Το μικρό αγοράκι νοσηλεύεται σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου από τα ξημερώματα της Κυριακής και από χθες το μεσημέρι φάνηκαν τα πρώτα σημάδια βελτίωσης της υγείας του.

Από το ιατρικό προσωπικό εκφράστηκε συγκρατημένη αισιοδοξία, καθότι κατά το κρίσιμο 48ωρο (Κυριακή-Δευτέρα) η υγεία του δεν επιδεινώθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς», σήμερα οι γιατροί θα προβούν στην πρώτη απόπειρα μείωσης των φαρμάκων και του βαθμού καταστολής, για να διαπιστώσουν πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, ο 7χρονος είχε μεταβεί το απόγευμα του Σαββάτου με συγγενικό του πρόσωπο στο κοιμητήριο της Αγίας Παρασκευής στο Γούμερο για να επισκεφθούν οικογενειακό τάφο. Κάποια στιγμή, υπό αδιευκρίνιστες ως τώρα συνθήκες, η μεταλλική πόρτα κατέρρευσε και έπεσε πάνω στο παιδί προκαλώντας του βαριά τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου και από εκεί κρίθηκε επιβεβλημένη η διακομιδή του στο Παν/μιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου και νοσηλεύεται.

Όλη η επικαιρότητα