Επιχειρήσεις

Η GREEN μοιράζει δώρα για τις γιορτές!

Ακούστε το άρθρο

Η GREEN Α.Ε. αποτελεί μία από τις πρώτες ελληνικές εταιρείες Εμπορίας και Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας που συστάθηκαν κατά την απελευθέρωση της αγοράς.Από την ίδρυσή της (2009), η GREEN, βρίσκεται σε μια συνεχή αναπτυξιακή πορεία διαδραματίζοντας δυναμικό ρόλο στον τομέα της ενέργειας, στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η δραστηριότητά μας περιλαμβάνει εισαγωγές, εξαγωγές και διαμετακομίσεις ηλεκτρικής ενέργειας μεταξύ του ελληνικού ηλεκτρικού συστήματος και των γειτονικών χωρών της Ιταλίας, Αλβανίας, Βουλγαρίας, ΠΓΔΜ και Τουρκίας.

Η GREEN έχει καθιερωθεί ως ο οικονομικός πάροχος, που καταλαβαίνει τι σημαίνει επιχειρείν και θέλει να λέγεται συνεργάτης όλων των οικιακών, εμπορικών και βιομηχανικών καταναλωτών.

ΣτηνGREEN συμβάλουμε στη μείωση του κόστους της ηλεκτρικής ενέργειας μέσω των εκπτώσεων,αλλά και των επιπρόσθετων υπηρεσιών που προσφέρουμε στους τελικούς καταναλωτές. Εξοικονόμηση για εμάς ωστόσο, δεν είναι μόνο η οικονομικότερη τιμή και οι πρόσθετες υπηρεσίες, αλλά η μείωση του χρόνου που η κάθε εταιρεία ή και το κάθε νοικοκυριό χρειάζεται, ώστε να παρακολουθεί ένα σημαντικό κόστος όπως αυτό της ενέργειας.Η εταιρεία μας λειτουργεί σαν ένας προσωπικός σύμβουλος για τον κάθε πελάτη, κάνοντας διάγνωση των αναγκών του και δίνοντας λύσεις σε άμεση συνεργασία μαζί του.

Συμβαδίζοντας με το πνεύμα των εορτών, η GREEN προσφέρει επιπλέον προνόμια σε όσους καταναλωτές επικοινωνήσουν και ζητήσουν την εορταστική της προσφορά! Η εταιρεία φορά τα γιορτινά της θέλοντας να βρεθεί δίπλα σε όλους τους καταναλωτέςκαι χαρίζει επιπλέον εκπτώσεις.

Η προσφορά της ισχύει έως και τις 15/01/2018. Για να αποκτήσετε και εσείς τα δώρα της GREEN, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210 42 92 500 / 800 800 1000 ή να μας στείλετε την επιθυμία σας για επικοινωνία στο παρακάτω link και ένας δικός σας σύμβουλος ενέργειας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

Εορταστική προσφορά Green

Όλη η επικαιρότητα