Επιχειρήσεις

Η GREEN συμμετέχει στην μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα τη HORECA

Ακούστε το άρθρο

H GREEN συμμετέχει στην μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού και εστίασης «HORECA» προσφέροντας οικονομικές λύσεις για όλους τους επαγγελματίες που θέλουν να μειώσουν τα καθημερινά λειτουργικά τους έξοδα.

Η GREEN είναι ο πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας που βρίσκεται πάντα ενεργά στο πλευρό όλων των καταναλωτών προσφέροντας οικονομία, ειλικρίνεια, συνέπεια.

Ο νέος σας πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας,  θα βρίσκεται στη HORECA από σήμερα 10/02/2017 έως και την Δευτέρα 13/02/2017, επιδιώκοντας την πληροφόρηση των καταναλωτών για το δικαίωμα επιλογής οικονομικότερου ρεύματος.

Η GREEN  προσκαλεί όλους τους καταναλωτές να επισκεφθούν την έκθεση για να ενημερωθούν για τα οικονομικά προγράμματα και υπηρεσίες που προσφέρει σχετικά με τον λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος!

Ένας εξειδικευμένος συνεργάτης της εταιρείας θα βρίσκεται στο περίπτερό Β12 (Hall No 2), ώστε να σας ενημερώσει για όλα τα προγράμματα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, τις εκπτώσεις καθώς και τις πρόσθετες υπηρεσίες όπως το myGREEN application που μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε στο smartphone ή το tablet σας!

Βρείτε μας στη HORECA και μάθετε πρώτοι για την νέα συνεργασία της GREEN που θα επιφέρει σε όλους τους καταναλωτές επιπλέον προνόμια και θα ανοίξει νέους ορίζοντες στην αγορά ενέργειας!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 42 94 500 / 800 800 1000 ή επισκεφθείτε μας στο www.green.com.gr

Όλη η επικαιρότητα