Ηλεία

Γυμνάσιο Αρχαίας Ολυμπίας: Πρώτο κουδούνι με ευχές για καλή χρονιά…

022_-_antigrafo.jpg
Ακούστε το άρθρο

 Με ευχές για καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, με υγεία, δύναμη και επιτυχίες, μπήκαν στις τάξεις τους οι μαθητές των σχολείων του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, χθες το πρωί, μετά το πρώτο κουδούνι της χρονιάς. 

Ο Δήμαρχος Θύμιος Κοτζιάς, βρέθηκε δίπλα στους μαθητές του Γυμνασίου Αρχαίας Ολυμπίας.

   Στην τελετή Αγιασμού σε όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, βρέθηκαν αντιδήμαρχοι και εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, δείχνοντας έτσι έμπρακτα το ενδιαφέρον του δήμου στα θέματα παιδείας, τα οποία και αποτελούν βασική προτεραιότητα.

      Μετά τον Αγιασμό που τέλεσε ο εφημέριος Ολυμπίας, πατ. Μιχαήλ Μπότσας και το καλωσόρισμα του Διευθυντή Γιώργου Γεωργούλη, ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας, Θύμιος Κοτζιάς, στον σύντομο χαιρετισμό του, ευχήθηκε στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς των παιδιών, καλή δύναμη και καλή σχολική χρονιά με επιτυχία στο έργο τους. Προέτρεψε επίσης τους μαθητές και τις μαθήτριες να αγαπάνε και να σέβονται τους γονείς και τους δασκάλους τους και να φροντίζουν το σχολείο τους σαν να είναι το σπίτι τους, υπογραμμίζοντας ότι και ο Δήμος από την πλευρά του κάνει συνεχείς προσπάθειες ώστε όλα τα σχολικά συγκροτήματα να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

   «Εύχομαι από καρδιάς η νέα σχολική χρονιά να είναι εποικοδομητική, δημιουργική, γεμάτη υγεία και διάθεση για συστηματική δουλειά προκειμένου να σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σας καθώς και σε ένα καλύτερο αύριο για εσάς, τις οικογένειές σας και την πατρίδα μας», σημείωσε ο κ.Κοτζιάς.

   Στην τελετή Αγιασμού στο Γυμνάσιο Αρχαίας Ολυμπίας παρέστη και ο Προϊστάμενος Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας Νίκος Αγγελόπουλος, ο οποίος με τη σειρά του ευχήθηκε στους μαθητές καλή και επιτυχημένη σχολική χρονιά.

Ν.Σ.


Όλη η επικαιρότητα