Ποδόσφαιρο

Γυναίκες Νίκης Τραγανού: «Καταιγίδα» μετά το 50’!

Ακούστε το άρθρο

Εντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής για τη γυναικεία ομάδα της Νίκης Τραγανού, καθώς κέρδισε την περασμένη Κυριακή με το ευρύ 6-1 τον Άρη Τρίπολης, εντός έδρας.

Μεγάλη νίκη, με την ομάδα του Γιώργου Γεωργιόπουλου να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και να έχει τα ηνία του αγώνα και τα 90 λεπτά. Η Νίκη βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 15΄ από ανύποπτη φάση και σε όλο το πρώτο ημίχρονο πίεσε αλλά δεν βρήκε δίχτυα και το 0-1 ήταν σκορ ημιχρόνου.

Οι μηχανές πήραν μπρος στο β΄ μέρος και στο 50΄ η Δεσπολάρη, που έκανε… περίπατο από την δεξιά πλευρά, ισοφάρισε και στο 55′ με πλασέ έφερε την ανατροπή (2-1). Η ίδια παίκτρια στο 62΄ έφτασε στο χατ-τρικ και το 3-1. Στη συνέχεια ήταν η σειρά της Μπουσδούκου στο 67′ με πλασέ να κάνει το 4-1. Στο 72΄ η Δεσπολάρη έκανε το 5-1 με σουτ και στο 80΄ η Κουκουβού διαμόρφωσε το τελικό 6-1.

Η Νίκη ευχαριστεί τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και χειροκρότησε την ομάδα και εύχεται καλή συνέχεια στην ομάδα της Τρίπολης.

Νίκη Τραγανού (Γεωργιόπουλος): Θεοδωροπούλου, Τραγουστή, Γεωργοπούλου, Μαραζιώτη, Μάστορα (48΄ λ.τρ. Κομπορόζου), Τσουρούλη, Μπουσδούκου, Δεσπολάρη, Κωστοπούλου(75΄ Βασιλοπούλου), Χρυσανθακοπούλου (45΄ Φεφλέ), Ζωγοπούλου (35′ Κουκουβού).

Όλη η επικαιρότητα