Γυναίκες πηδούν από τον 5ο όροφο για να σωθούν από τις φλόγες [VIDEO]

Τέσσερις τραυματίες είναι ο απολογισμός πυρκαγιάς που παρουσιάζουν δύο γυναίκες τη στιγμή που πηδάνε από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου προκειμένου να γλιτώσουν από τις φλόγες.

Η φωτιά ξέσπασε το πρωί στο ξενοδοχείο Alican της Σμύρνης. Συνολικά τραυματίστηκαν τέσσερις άνθρωποι. Πρόκειται για τις δύο γυναίκες που πήδηξαν από το μπαλκόνι και για άλλα δύο άτομα που απεγκλωβίστηκαν από την πυροσβεστική από τα δώματιά τους, παρουσιάζοντας αναπνευστικά προβλήματα από τις αναθυμιάσεις.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ, οι δύο γυναίκες είναι ξένης υπηκοότητας και είχαν παγιδευτεί στο δωμάτιό τους, καθώς, όπως φαίνεται και στο βίντεο, το δωμάτιο ακριβώς δίπλα τους έχει παραδοθεί στις φλόγες.

Και οι δύο τραυματίστηκαν, καθώς έπεσαν πάνω σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Η μία από αυτές μάλιστα πριν «προσγειωθεί» σε αυτοκίνητο, χτύπησε πάνω σε ηλεκτρικό καλώδιο.

Η φωτιά τέθηκε από έλεγχο και όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ σώοι είναι όλοι οι υπόλοιποι πελάτες και εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο.

Η φωτιά, σύμφωνα με τις αρχές, ξέσπασε από φορτιστή που ήταν συνδεδεμένος στην πρίζα.

 

 

 

 

Πηγή: news247