Ποδόσφαιρο

Γυναικεία Ομάδα Πανηλειακού: Κλείνει τη σεζόν με θετικό πρόσημο και ευχαριστεί!

Ακούστε το άρθρο

Τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις ολοκλήρωσε για την φετινή χρονιά την Κυριακή η γυναικεία ομάδα του Πανηλειακού , η οποία υπέστη άδικη ήττα στο Κιβέρι με 2-0 από τον Φείδωνα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου.

Παρ’ όλα αυτά η σεζόν για τις ερυθρόλευκες κρίνεται άκρως επιτυχημένη αφού τόσο η παραμονή στην Β’ Εθνική ήρθε σχετικά εύκολα όσο φυσικά και η είσοδος στην οκτάδα του Κυπέλλου Ελλάδας αποτελεί τεράστια επιτυχία.

Με αφορμή λοιπόν το φινάλε της σεζόν, τα κορίτσια του Πανηλειακού δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν όλους εκείνους που στάθηκαν στο πλευρό τους:

«Με αφορμή της ολοκλήρωσης της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 οφείλουμε να ευχαριστήσουμε αυτούς οι οποίοι μας προσέφεραν τα πάντα για να έχουμε αυτή την εξαιρετική πορεία με αποκορύφωμα την είσοδό μας στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδος.

Καταρχήν τους προπονητές μας Κώστα Μπακάλη και Γιάννη Γκότση που καθημερινά μόχθησαν και μας έκαναν μια ανταγωνιστική ομάδα. Τον Πρόεδρο κύριο Χρίστο Χίτο και όλη την κίνηση «ΠΥΡΣΟΣ» η οποία στάθηκε αρωγός σε όποια προβλήματα υπήρχαν κατά την διάρκεια της χρονιάς. Τον Γιώργο Παπαδόπουλο και την σύζυγό του Θεώνη , τον Χρήστο Μπεβούδα, τον Χρήστο Γιαννακόπουλο, τους Γιώργο και Δημήτρη Μιχαλόπουλο, τον Παναγιώτη Χρονόπουλο (ΗΛΒΙΖΑΧ), τον Λευτέρη Βαρουξή, τον Γιάννη Τοπιντζή, τον Γιώργο Ρήγα, τον Γιάννη Μπαντούνα, τον Γιώργο Μπαχούρο, τον ακούραστο εργάτη του Πανηλειακού Γιώργο Μώρο, τον Αλέκο Μπρή, τον ιατρό κ. Νίκο Τερζόπουλο, τον φυσιοθεραπευτή Νίκο Άγριο, τον Βαγγέλη Έξαρχο, τον Θοδωρή Βαγγόπουλο και τον φρονιστή Γιάννη Δημήτρουλα.

Τα καταστήματα ΠΙΑΤΣΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙ-ΑΦΟΙ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΙ-ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ FOOD MARKET AMAΛΙΑΔΑ-DUST+CREAM ΠΥΡΓΟΣ οι οποίοι μας εξασφάλισαν όλο το αθλητικό υλικό, τα καταστήματα ΕΞΑΡΧΟΣ,ΒΕΡΟΙΟΣ, ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ,DUOMO CAFÉ, ΜΙΚΡΟ CAFE,L OPERA CAFE.

Τους γονείς και τους φιλάθλους της ομάδας μας που σε όλα τα παιχνίδια μας συμπαραστάθηκαν.

Το φετινό μας ταξίδι ήταν υπέροχο και εμείς από την πλευρά μας κάναμε ότι μπορούσαμε, σεβόμενες πάντα το ΣΗΜΑ και την ΙΣΤΟΡΙΑ της ομάδας. Αυτή η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες και αυτό θα φανεί την νέα σεζόν. Η μέγιστη τιμή για εμάς ήταν φέτος να αγωνιζόμαστε στο ΜΑΡΑΚΑΝΑ, ένα γήπεδο με τόσο μεγάλη ιστορία. Όλα τα τμήματα της ομάδος μας είμαστε μια γροθιά και ο στόχος είναι ένας: Να υπάρχει ο ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ ΜΑΣ!


Ευχόμαστε και ζητάμε από τους ποδοσφαιριστές της αντρική ομάδας, να πράξουν το καθήκον τους και να γράψουν την δικής τους ιστορία την Κυριακή στο Τραγανό και να κάνουν περήφανους αυτούς, τις οικογένειές τους, τους φιλάθλους και όλους όσους αναγέννησαν από τις στάχτες του τον ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ μας.

Ο ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ είναι ΙΔΕΑ!»

Όλη η επικαιρότητα