Αθλητισμός

Γύρισαν με μετάλλια Παναγιωτακόπουλος & Λιναρδάτου – Οι αθλητές του Φιλαθλητικού εντυπωσίασαν στην Αθήνα

Ακούστε το άρθρο

Με δύο ακόμη Πανελλήνια μετάλλια στις αποσκευές του γύρισε ο Φιλαθλητικός από την Αθήνα και συγκεκριμένα τα Γλυκά Νερά , όπου έγινε εκεί το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγορίας U-11. Το τουρνουά ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής και είχε πραγματικά πολύ ενδιαφέρον και συναρπαστικές φάσεις από τους μικρούς αθλητές των συλλόγων που αποτελούν το μέλλον του ελληνικού μπάντμιντον.

Ο Φιλαθλητικός σε αυτό το τουρνουά εκπροσωπήθηκε από 4 αθλητές. Ο μικρός Χρήστος Παναγιωτακόπουλος έκλεψε την παράσταση όντας μικρότερος κατά 1 έτος και μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση έφτασε ως το ασημένιο μετάλλιο κάτι που αποτελεί ξεχωριστή επιτυχία για τον Πυργιώτη αθλητή.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στον ημιτελικό αγωνίστηκε πολύ ώριμα για την ηλικία του και απέκλεισε το Νο1 του ταμπλό αθλητή του Φ.Ε.Ο. Θήβας Δ. Κρουστάλλη που ήταν και το φαβορί του τουρνουά. Η κούραση και ένα μικροτραυματισμός δεν του επέτρεψαν ανάλογη εμφάνιση και στον τελικό.

Η Αστρινή Λιναρδάτου είναι η επόμενη αθλήτρια του Φιλαθλητικού που ανέβηκε στο βάθρο φτάνοντας ως το χάλκινο μετάλλιο αγωνιζόμενη σύμφωνα με τις δυνατότητές της, ενώ στις λεπτομέρειες δεν έκανε μια νίκη παραπάνω που θα τις έδινε το ασημένιο μετάλλιο. Πολύ καλά πήγε και ο Χρήστος Λιναρδάτος ο οποίος στις λεπτομέρειες έχασε και αυτός την ευκαιρία για ένα μετάλλιο, φτάνοντας τελικά ως την 8αδα ενώ στο κομβικό ματς ηττήθηκε τελικά στο τρίτο σετ με 26-24. Τέλος, ο Άκης Λιναρδάτος έκανε και αυτός αξιόλογη εμφάνιση πετυχαίνοντας στον όμιλο του 3 νίκες και για μια νίκη δεν μπόρεσε να προκριθεί στην 8άδα.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του Φιλαθλητικού που απέδειξαν ότι έχουν λαμπρό μέλλον και σίγουρα αυτό το τουρνουά θα αποτελέσει το εφαλτήριο για νέες επιτυχίες στο μέλλον.

Όλη η επικαιρότητα