Lifestyle

H after sex selfie της Lady Gaga

h_after_sex_selfie_tis_lady_gaga.jpg
Ακούστε το άρθρο

Οι εμφανίσεις της και ο τρόπος ζωής της γενικότερα δεν προκαλούν σε κανένα έκπληξη αφού η ανατρεπτική Lady Gaga φροντίζει πάντα να τραβάει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας και να σχολιάζεται ποικιλοτρόπως από τα διεθνή ΜΜΕ. 

Αυτή τη φορά επέλεξε να φωτογραφηθεί με τον σύντροφό της Taylor Kinney, χωρίς ρούχα, πάνω σε ένα καμβά, πάνω στον οποίο είχαν κάνει σεξ λίγα λεπτά νωρίτερα. 

Η συγκεκριμένη φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο ανοιξιάτικο τεύχος του  «V magazine»  με την τραγουδίστρια να έχει τυλιγμένα τα πόδια της γύρω από τον 34χρονο σύντροφό της, τον πρωταγωνιστή της σειράς “Chicago Fire”, ο οποίος και τραβάει την selfie μπροστά στον καθρέφτη. 

«Κάναμε έρωτα πάνω στον καμβά μια Κυριακή στο Σικάγο», έγραψε η διάσημη ποπ σταρ στην διεύθυνση του περιοδικού και συνέχισε: «Κάναμε έρωτα ανάμεσα στην τρομοκρατία. Και συζητήσαμε το πόσο οι καρδιές των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο υποφέρουν όσο βλέπουν την αύξηση της βίας. Κάναμε έρωτα ανάμεσα στη βία».

«Εν μέσω περιόδων ταραχών, ελπίζουμε όλοι στον κόσμο να το δουν και να τους υπενθυμίσει να αγαπούν ο ένας τον άλλον άγρια, γενναιόδωρα, ολοκληρωτικά, χρωματιστά, χωρίς φόβο και με συμπονετικές καρδιές. Δημιουργήσαμε έναν γαλαξία ατελείωτων χρωμάτων μόνο με σύντομες, μαύρες τρύπες κενού που έπειτα γεμίστηκαν από τους δυο μας», έγραψε ακόμη.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις του περιοδικού θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό στο ίδρυμα της, «Born This Way Foundation».

www.protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα