Lifestyle

H αποστομωτική απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου για την έκθεση στο Instagram

Ακούστε το άρθρο

Σε διακοπές στην αγαπημένη της Χαλκιδική βρίσκεται η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία επιλέγει να μοιράζεται καθημερινά τις στιγμές της με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους. Η παρουσιάστρια ξεκίνησε την ημέρα της δημοσιεύοντας μια καλλιτεχνική φωτογραφία, με πρωταγωνίστρια την ίδια πίσω από τα στόρια ενός παραθύρου. Η φωτογραφία της, ωστόσο, έγινε αφορμή για ένα σχόλιο εκ μέρους διαδικτυακής της φίλης που αναφέρθηκε στην υπερέκθεση των διασήμων στα social media.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

It’s still a game of hide & seek, only the world is getting smaller and smaller… ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy ??‍? (@sissychristidou) στις

«Ρε Σισσάκι μου,ρε κορίτσι μου όμορφο. Έχετε γίνει έρμαια της έκθεσης,της δημοσιότητας και του Instagram. Είσαι διακοπές. Γ@@@@@ε τα όλα και σταμάτα να ανεβάζεις κάθε λίγο και λιγάκι φωτογραφίες.» ανέφερε η follower της σε σχόλιο στην φωτογραφία και η απάντηση που ήρθε άμεσα εκ μέρους της παρουσιάστριας ήταν αρκούντως αναλυτική και ευθεία.

«Κορίτσι μου γλυκό το Instagram για μένα δεν είναι έκθεση, δημοσιότητα ή δουλειά. Υπάρχουν άλλοι λογαριασμοί που έχουν μόνο εμπορική χρήση και αυτό είναι επιλογή και μια χαρά. Εγώ επιλέγω να μοιράζομαι μαζί σας στιγμές της καθημερινότητας μου είτε είμαι διακοπές είτε όχι. Δεν αλλάζει τίποτα σε σχέση με το πόσο το απολαμβάνω. Φωτογραφίες τραβάω άπειρες και πάντα. Είναι το πάθος μου και υπήρχε πολύ πριν το Insta. Κάποιες από αυτές τις αφήνω εδώ μέσα. Το αν θα με ακολουθείς όμως είναι επίσης επιλογή. Δίκη σου!», σημείωσε η Σίσσυ Χρηστίδου που μετά από τα άπειρα σχόλια για την εμφάνισή της και για το κατά πόσο κάνει photoshop στις φωτογραφίες της ή όχι, κλήθηκε να απαντήσει και για τη συχνότητα με την οποία πραγματοποιεί δημοσιεύσεις ή όχι. Και δεν χρειαζόταν να πει οτιδήποτε παραπάνω από αυτά που είπε.

Όλη η επικαιρότητα