Εκλογές

Χ. Λαμπρόπουλος: Μαζί για την επόμενη μέρα!

10920900_1524601914485875_6470135917481172666_n.jpg
Ακούστε το άρθρο

Αγαπητοί μου Συμπατριώτες,

Φίλες και Φίλοι,

Με δεδομένη την αγάπη μου και το συνεχές ενδιαφέρον μου για τον τόπο μας,απευθύνομαι σε όλους σας και ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας στις κρίσιμες εθνικές εκλογές της Κυριακής 25ης Ιανουαρίου 2015.

Τα ερχόμενα χρόνια είναι κρίσιμα για το μέλλον της Πατρίδας μας, των συμπολιτών μας και κυρίως των παιδιών μας. Είναι σημαντικό να γίνουν ορθολογικές επιλογές και αυτοί που θα μας εκπροσωπήσουν να είναι άνθρωποι που προέρχονται από τη βάση της κοινωνίας, με πραγματική εμπειρία, αλλά και εξειδίκευση και γνώση των θεμάτων της σημερινής οικονομικής αιχμής (όπως, μακρο- & μικρο- οικονομικά, ανθρώπινο δυναμικό, αγορές, επενδύσεις, φορολογικά κ.ά.).

Γνωρίζω σε βάθος τους παραπάνω τομείς, τόσο από την ακαδημαϊκή πλευρά όσο και από την πλευρά της πραγματικής οικονομίας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, συμμετέχοντας ενεργά για περισσότερα από 20 χρόνια σε απαιτητικές θέσεις ευθύνης στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα.

Συστρατεύομαι και κατεβαίνω για δεύτερη φορά στις βουλευτικές εκλογές στο Νομό μας με τη Νέα Δημοκρατία, στα «δύσκολα». Την πρώτη φορά ήταν στις Εθνικές εκλογές του 2009. Και τώρα, γιατί συνεχίζω να πιστεύω ακράδαντα ότι μπορώ να συμβάλω στην ανάπτυξη της χώρας μας και κατ’ επέκταση στην αναβάθμιση της περιοχής μας. Με γνώμονα τις γνώσεις μου και την επιστημονική μου κατάρτιση, την αποδεδειγμένη εμπειρία μου και τη διάθεση προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, με σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, στο περιβάλλον και στην πολιτιστική μας κληρονομιά.

Σήμερα, μετά από τόσες θυσίες, που η χώρα βγαίνει σταδιακά και συντεταγμένα από έναν αδυσώπητο κύκλο ύφεσηςθέλω και μπορώ να συνεισφέρω αποτελεσματικά στην αλλαγή και στη σταθερότητα, με στόχο να διασφαλίσουμε την Ευρωπαϊκή προοπτική της Πατρίδας μας και να βελτιώσουμε την οικονομική κατάσταση σε εθνικό και ατομικό επίπεδο, διορθώνοντας λάθη και αδικίες.

 
 

Ζητώ την ενεργό στήριξή σας με την ψήφο σας, για να έχουμε μία ισχυρή φωνή εμπειρίας και τεχνογνωσίας στα προβλήματα που απασχολούν την καθημερινότητά μας.

Σας ζητώ να με εμπιστευθείτε.

Χάρης Λαμπρόπουλος

Οικονομολόγος, Διδάκτωρ London School of Economics

Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών

Μέλος ΔΣ ΕΒΕΑ

Όλη η επικαιρότητα