Lifestyle

H Μαρία Μενούνος σπάει τη σιωπή της για την εγκυμοσύνη

menounos_egkumosuni.jpg
Ακούστε το άρθρο

Είναι ή δεν είναι έγκυος τελικά;

Για τα δημοσιεύματα που την θέλουν να διανύει τους πρώτους μήνες τις εγκυμοσύνης της μίλησε για πρώτη φορά η Μαρία Μενούνος, στον αέρα του άκρως επιτυχημένου reality show της «Chasing Maria Menounos».

Αφορμή για να φουντώσουν οι φήμες στάθηκε η εμφάνισή της στο «Variety Power of Women», όπου επέλεξε να φορέσει ένα mini φόρεμα με έναν μεγάλο φιόγκο στην περιοχή της κοιλιάς.

«Υπήρξε μεγάλος ενθουσιασμός για την εμφάνισή μου, επειδή, λέει, είχα βάλει ένα ρούχο που έκρυβε την φουσκωμένη μου κοιλίτσα», είπε χαρακτηριστικά η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια και κατόπιν πρόσθεσε με ειλικρίνεια «Όχι, δεν είμαι έγκυος».

Στη συνέχεια, μάλιστα, εξομολογήθηκε γιατί με τον σύντροφό της, Keven Undergaro, με τον οποίο είναι ζευγάρι από το 1998 δεν έχουν γίνει ακόμα γονείς, λέγοντας «Επί τέσσερα χρόνια φοβόμουν να κάνω παιδιά. Φοβόμουν ότι θα τα αγαπώ τόσο πολύ, που θα σταματούσα εντελώς να λειτουργώ. Πήγα σε ειδικό για να καταπολεμήσω την φοβία μου. Έβαλα τα κλάματα σαν υστερική, όταν συνειδητοποίησα τι θα έχανα εξαιτίας του φόβου μου».

Πηγή: faysbook.gr

Όλη η επικαιρότητα