Lifestyle

H Μeghan Markle “έσπασε” από την πρώτη της κιόλας εμφάνιση το στυλιστικό πρωτόκολλο

Ακούστε το άρθρο

Μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους αλλά και του επικείμενου γάμου τους, ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή κοινωνική εμφάνιση την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου στην οποία ουσιαστικά η ηθοποιός ανέλαβε και τα καθήκοντά της ως μνηστή του Harry.

Σε αντίθεση με την εμφάνιση που έκανε στο πλευρό του Harry στις 28 Νοεμβρίου όπου επέλεξε ένα λευκό παλτό, η Meghan τώρα προτίμησε ένα σκούρο μπλε μάρκας Mackage, μαύρες μπότες ,και τσάντα μάρκας Strathberry. Η τσάντα που κράτησε μάλιστα, ξεπούλησε μέσα σε 11 λεπτά.

Τι τι διαφορετικό όμως έκανε η Meghan σε σχέση με την Kate όσον αφορά στο στυλ της; Μα φυσικά κράτησε μια τσάντα και όχι ένα clutch όπως συνηθίζει να κρατάει με πολύ κομψό τρόπο η Kate και με τα δυο της χέρια.

Η βασίλισσα Ελισάβετ, μπορεί να κρατάει που και που τσάντα χειρός με χερούλι, αλλά κι εκείνη έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις τσάντες φακέλους. Όσο για την Kate, δεν αποχωρίζεται τα clutch της, κι αυτό έχει μια ιδιαίτερη σημασία: Kρατώντας την τσάντα και με τα δυο χέρια αποφεύγουν τις άβολες και περιττές χειραψίες.

Η Meghan Markle, κράτησε την τσάντα του σκωτσέζικου brand Strathberry σε μπορντό και μπλε ναυτικό χρώμα (αξίας 425 δολαρίων), με δύο χερούλια και μοίρασε απλόχερα τόσο χειραψίες όσο και χαμόγελα με τον κόσμο που την περίμενε όπου κι αν βρέθηκε.

Πηγή: marieclaire.gr

Όλη η επικαιρότητα