Τεχνολογία

H νέα εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων του Instagram

703575_bolt.jpg
Ακούστε το άρθρο

Ήσυχα και χωρίς τυμπανοκορυσίες, το Instagram διέθεσε την νέα εφαρμογή του στιγμιαίας ανταλλαγής μηνυμάτων φωτογραφίας και βίντεο, ονόματι Bolt, που επιτρέπει την αποτύπωση και αποστολή μηνύματος με ένα άγγιγμα, όπως περίπου λειτουργεί το Snapchat. Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη δωρεάν και για Android και για iOS συσκευές.  

Τo Bolt, δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να καταγράψει μια στιγμή σε φωτογραφία ή βίντεο λίγων δευτερολέπτων, κρατώντας το δάκτυλο πατημένο στην οθόνη του Smartphone ή του Tablet, και αφήνοντάς το, το μήνυμα αποστέλλεται σε έναν παραλήπτη, εν αντιθέσει με άλλα apps, όπως το Slingshot του Facebook, που επιτρέπουν την προσθήκη πολλών αποδεκτών. Η αποστολή γίνεται απευθείας από τη λίστα των τηλεφωνικών επαφών και δεν απαιτείται εγγραφή με email ή λογαριασμό Facebook.  

Προκειμένου να τεστάρει την κυκλοφορία του πριν βγεί τις επόμενες μέρες στην παγκόσμια αγορά εφαρμογών, το Instagram, διαθέτει προς το παρόν την εφαρμογή μόνο στην Νότια Αφρική, τη Νέα Ζηλανδία και τη Σιγκαπούρη, με πολλές χώρες να προστίθενται πολύ σύντομα. 

 
Πηγή: lifo.gr

Όλη η επικαιρότητα