Περίεργα

H παέγια «έκρυβε» κάνναβη και τους έστειλε στο νοσοκομείο

Ακούστε το άρθρο

Νέα είδηση από την Ισπανία σχετικά με την κατανάλωση φαγητού και κάνναβης κάνει τον γύρο του διαδικτύου, καθώς 8 άνθρωποι κατέληξαν στο νοσοκομείο.

Ειδικότερα, τα άτομα αυτά, που συμμετείχαν μαζί σε σεμινάριο, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, στη Λανθαρότε των Κανάριων Νήσων της Ισπανίας, καθώς έφαγαν εν αγννοία τους μια μεγάλη ποσότητα κάνναβης, η οποία φαίνεται πως βρισκόταν «κρυμμένη» μέσα σε παέγια, που τους σερβιρίστηκε σε μπαρ της περιοχής. Κάποιοι από αυτούς, που δοκίμασαν το φαγητό παραπονέθηκαν για αδιαθεσία, ενώ άλλοι αισθάνθηκαν μια περίεργη «ευφορία».

Όσοι άρχισαν να αισθάνονται άσχημα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και απ’ ότι φάνηκε από τις περιγραφές τους για την κατάστασή τους ευθυνόταν η παέγια που έφαγαν στο μπαρ που βρέθηκαν. Προς έκπληξή τους, η διευθύντρια της κλινικής ανέφερε πως οι ασθενείς ανιχνεύτηκαν ως θετικοί στην κατανάλωση κάνναβης! Από την άλλη, οι γιατροί απέκλεισαν την περίπτωση δηλητηριασμένου φαγητού, καθώς κανείς από τους ασθενείς δεν έκανε εμετό, ενώ ο ιδιοκτήτης του μπαρ αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή στο συμβάν και ζήτησε να αποκλειστεί ο χώρος των προμηθειών, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες υγειονομικές έρευνες.

Αστυνομικοί και ένας υπάλληλος από το υπουργείο Υγείας της χώρας έκαναν τους απαραίτητους στο εστιατόριο και ανακάλυψαν κάνναβη σε κάποια από τις πρώτες ύλες. Να σημειώσουμε, εδώ, πως και οι 8 ασθενείς, που είχαν νοσηλευτεί σε νοκομείο μετά την κατανάλωση του φαγητού με την κάνναβη, πήραν εξιτήριο.

via

Όλη η επικαιρότητα