Ελλάδα

H συγκλονιστική αγκαλιά ανάμεσα στη Μάγδα Φύσσα και τη μάνα Τοπαλούδη (pics)

Ακούστε το άρθρο

Ημια μάνα δίνει κουράγιο στην άλλη… Η Μάγδα Φύσσα που έχει φάει τη… μισή ζωή της στις δικαστικές αίθουσες, εκεί που δικαζόταν ο δολοφόνος του γιου της, Παύλου Φύσσα, ο Γιώργος Ρουπακιάς και η Χ.Α., έδωσε το «παρών» και στη δίκη της υπόθεσης που συγκλόνισε το πανελλήνιο την προηγούμενη χρονιά. Αυτής του βιασμού και της της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Η μάνα της άτυχης φοιτήτριας, με το που είδε τη Μάγδα Φύσσα να την πλησιάζει, κατέρρευσε στην αγκαλιά της με το συγκλονιστικό ντοκουμέντο να αποτυπώνεται στον φωτογραφικό φακό.

mana_fyssa_mana_topaloydi.jpg

Η δίκη της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας άρχισε σήμερα και οι δύο νεαροί κατηγορούμενοι, ο 21χρονος Ροδίτης κι ο συνομήλικός του Αλβανός, κάθονται στο εδώλιο.

magda_fyssa_mana_topaloydi1.jpg

Η δίκη έχει αριθμό 1 στο πινάκιο και έχουν κληθεί να καταθέσουν περίπου δέκα μάρτυρες. Εκτιμάται πως θα απαιτηθεί άλλη μία ή και περισσότερες δικάσιμοι, πριν το δικαστήριο να εκδώσει την απόφαση του. Τα μέτρα ασφαλείας είναι αυξημένα εντός και εκτός της αίθουσας για τον φόβο επεισοδίων.

magda_fyssa_mana_topaloydi5.jpg

Η υπόθεση που συγκλόνισε όλη την χώρα ξεκίνησε όταν το απόγευμα της 28ης Νοεμβρίου 2018 ένα ζευγάρι κατοίκων της περιοχής διαπίστωσε πως στην παραλία Φώκια στην Ρόδο επέπλεε το άψυχο σώμα μίας γυναίκας.

Η μάνα της Ελένης Τοπαλούδη καταρρέει στην αγκαλιά της Μάγδας Φύσσα (eurokinissi)

Ο ιατροδικαστής αποφάνθηκε πως η νεαρή γυναίκα πριν βρεθεί στο νερό είχε χτυπηθεί άσχημα και επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια. Η σωρός αναγνωρίστηκε. Ανήκε στην Ελένη Τοπαλούδη φοιτήτριας Μεσογειακών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Η έρευνα του Λιμενικού αποκάλυψε τον νεαρότερο από τους δύο δράστες, αλβανικής καταγωγής, με τον οποίο συναντήθηκε η φοιτήτρια το επίμαχο βράδυ. Εκείνος με την κατάθεση του οδήγησε στον δεύτερο δράστη.

Η μάνα της Ελένης Τοπαλούδη καταρρέει στην αγκαλιά της Μάγδας Φύσσα (eurokinissi)

via

Όλη η επικαιρότητα