Lifestyle

H Βάσω Λασκαράκη ανέβασε στο Ιnstagram φωτογραφία του νέου της συντρόφου

Ακούστε το άρθρο

εν έχουν περάσει παρά λίγες μέρες από εκείνο το δημοσίευμα της Real Life στο οποίο άτομο του περιβάλλοντος της Βάσως Λασκαράκη δήλωνε τα εξής: «Η Βάσω είναι πολύ προσεχτική σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική της ζωή. Θέλει να προστατεύσει τη μικρή Εύα και κρατάει πάντα τις ισορροπίες. Την ίδια τακτική ακολουθεί και ο ΓιάννηςΤσιμιτσέλης, ο οποίος είναι επίσης πολύ προσεχτικός με την προσωπική του ζωή. Προτεραιότητα και των δύο είναι η ευτυχία και η ψυχική ηρεμία της μονάκριβης κορούλας τους».

Οι παραπάνω δηλώσεις ήρθαν με αφορμή τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η ηθοποιός έχει προχωρήσει στη ζωή της και, όπως και ο πρώην σύντροφός της Γιάννης Τσιμιτσέλης, έτσι κι εκείνη μοιράζεται τη ζωή της με νέο σύντροφο. Ο σεφ Λευτέρης Σουλτάτος είναι ο αγαπημένος της και η πρώτη τους κοινή εμφάνιση έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο σε νυχτερινό κέντρο. Η ηθοποιός δεν έχει πει τίποτα για το θέμα, ωστόσο το πρόσφατο Insta story της είναι μία έμμεση επιβεβαίωση ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι.

Αυτή την εποχή η Βάσω Λασκαράκη βρίσκεται στην Κρήτη, απ’ όπου κατάγεται. Ο Λευτέρης Σουλτάτος δραστηριοποιείται στο νησί και κάπως έτσι όλα μπλέκουν γλυκά.

πηγή

Όλη η επικαιρότητα