E Shop

HELLAS DIRECT : Ασφαλίστε τώρα το αυτοκίνητό σας

asfaleia.jpg
Ακούστε το άρθρο

Η Hellas Direct δημιούργησε το Timeline, μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία, χάρη στην οποία, για πρώτη φορά, οι οδηγοί θα μπορούν να επιλέξουν εκείνοι τη διάρκεια του ασφαλιστηρίου συμβολαίου τους, με την ακρίβεια ημερών!

Αναλυτικότερα, οι οδηγοί μπορούν πλέον να επιλέξουν τη διάρκεια του συμβολαίου τους μεταξύ 30 και 365 ημερών.

Σημειώνεται ότι ενώ η ασφάλιση των αυτοκινήτων είναι υποχρεωτική, η υπηρεσία Timeline εξυπηρετεί τους οδηγούς που προτιμούν να έχουν τον έλεγχο των εξόδων τους ή/και για τους οδηγούς που δεν χρειάζονται ασφάλιση μεγάλης διάρκειας επειδή πχ, σκοπεύουν να πουλήσουν το όχημά τους ή να καταθέσουν τις πινακίδες.

Όλα τα προγράμματα της Hellas Direct, ανεξαρτήτως διάρκειας, περιλαμβάνουν οδική βοήθεια, θραύση κρυστάλλων και νομική προστασία.

Η Hellas Direct είναι η ασφαλιστική εταιρία αυτοκινήτου που αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι ασφαλιστικές εταιρίες εξυπηρετούν τους πελάτες τους. Πιστεύουμε ότι ο Έλληνας καταναλωτής αξίζει μια καλύτερη ασφαλιστική εμπειρία και μια πιο δίκαιη ασφάλιση. Ειδικευόμαστε στην ασφάλιση αυτοκινήτου, με πωλήσεις προϊόντων χωρίς μεσάζοντες και κρυφές χρεώσεις, online και τηλεφωνικώς.

Η Hellas Direct έχει βραβευτεί από τα e-volution awards 2013 (βραβεία καινοτομίας και νέας e-επιχείρησης) και 2014 (ασημένιο βραβείο για ασφαλιστικές υπηρεσίες) και είναι μέλος του παγκόσμιου δικτύου της Endeavor.

Όλη η επικαιρότητα