Επιχειρήσεις Ηλεία

«HELLAS OIL A.E.»: Με μεγάλη λαμπρότητα τα εγκαίνια στην Συντριάδα

Ακούστε το άρθρο

Με μεγάλη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο τα εγκαίνια της εταιρείας εξαγωγών λαδιού «Hellas Oil A.E.», στο νέο της υποκατάστημα που εδρεύει στην περιοχή της Συντριάδας. Η ιδρυτής Γεωργία Κυριακοπούλου, με εμπειρία πολλών χρόνων στο χώρο και με την επιθυμία να δημιουργηθεί κάτι νέο στον τόπο από τον οποίο κατάγεται, δημιούργησε τις νέες αυτές εγκαταστάσεις με σκοπό να συνεχίσει να μεταφέρει τις ελληνικές γεύσεις του παρθένου ελαιολάδου σε όλη την Ευρώπη.

Πλήθος κόσμου τίμησε τους ιδιοκτήτες με την παρουσία του στα εγκαίνια. Ανάμεσά τους ο δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής, πολλοί Ηλείοι ελαιοπαραγωγοί και συνεργάτες της ιδιοκτήτριας που βοήθησαν στην ολοκλήρωση της νέας επιχείρησης. Σημαντική παρουσία στην εκδήλωση όμως είχαν μερικές από τις μεγαλύτερες Ιταλικές εταιρίες παραγωγής και τυποποίησης Ελαιολάδου, οι οποίες συνδέονται με πολλά χρόνια φιλίας και συνεργασίας με την κ. Κυριακοπούλου και το γιό της Riccardo Di Pasquale. Ο Monini Zefferino της MONINI SPA, ο Roberto Farchioni της FARCHIONI OLII SPA, ο Francesco Fusi της VERDEOLIO MEDITERRANEO και ο Massimo Ragno της FRATELLI DE CECCO SPA και άλλες ομοειδής επιχειρήσεις έδωσαν το παρόν στα εγκαίνια.

Η οργάνωση τους ήταν αρκετά εντυπωσιακή με πλούσιο μπουφέ για τους καλεσμένους, ενώ υπήρχε και μουσική για να χαλαρώνει τον κόσμο. Οι καλεσμένοι που έφθαναν τύχαιναν θερμής υποδοχής από την οικοδέσποινα Γεωργία Κυριακοπούλου, το γιο της Riccardo Di Pasquale και την αδερφή της Δήμητρα, ενώ ακολούθησε και ξενάγησή τους στο χώρο όπου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το πως δουλεύει η επιχείρηση. Οι τεράστιες και πολλές δεξαμενές στις οποίες θα αποθηκεύεται το παρθένο ελαιόλαδο ήταν αυτές που κέντρισαν περισσότερο το ενδιαφέρον στον κόσμο, ενώ στον αύλειο χώρο του κτηρίου ήσαν και τα φορτηγά της εταιρίας τα οποία κάτω από πιστοποιημένες συνθήκες θα μεταφέρουν το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από διάφορα σημεία του νομού μας και όχι μόνο στην επιχείρηση.

Δείτε φωτογραφίες

Όλη η επικαιρότητα