WEB tv Κινηματογράφος

How to Talk to Girls at Parties: Φάνινγκ και Κίντμαν σε μία punk επανάσταση [TRAILER]

Ακούστε το άρθρο

Η καλλιτεχνικά δραστήρια εταιρεία διανομής Α24 πήρε υπό την προστασία της το «How to Talk to Girls at Parties» του Τζον Καμερον Μίτσελ («Hedwig and the Angry Inch», «Shortbus»), ταινία που έκανε πρεμιέρα στο προηγούμενο φεστιβάλ Καννών – λαμβάνοντας μέτριες κριτικές – και από τότε είχε μείνει ανεξήγητα στο «ράφι».

Βασισμένο στο ομώνυμο διήγημα του Νειλ Γκέιμαν («American Gods», «Coraline»), το ευφάνταστο «How to Talk to Girls at Parties» μας μεταφέρει στο πανκ Λονδίνο του 1978, όταν το πιο γοητευτικό, φιλικό μέλος μιας στρατιάς ανθρωπόμορφων εξωγήινων ερωτεύεται έναν γήινο και μαθαίνει τους Ramones και τους Sex Pistols!

Την ταινία έγραψε/σκηνοθέτησε ο Τζον Κάμερον Μίτσελ, που έχει παρελθόν στην πανκ-ροκ μουσική σκηνή από το σαρωτικό γκλαμ του «Hedwig and the Angry Inch», και πρωταγωνιστούν η Ελ Φάνινγκ-Νικόλ Κίντμαν, σε μία επανένωση μετά την «Αποπλάνηση» της Κόπολα και ο Αλεξ Σαρπ («To The Bone»). Την ενδυματολογική εξτραβαγκάντζα έχει επιμεληθεί η βραβευμένη με 3 Όσκαρ Κοστουμιών Σάντι Πάουελ («Velvet Goldmine»).

Δείτε το τρέιλερ και την αφίσα της ταινίας που αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι:

Τρέιλερ «How to Talk to Girls at Parties»: Φάνινγκ και Κίντμαν σε μία punk επανάσταση

Πηγή: cinemagazine

Όλη η επικαιρότητα