Ηλεία

Χρ. Χριστόπουλος: «Να στηρίξουμε δυναμικά τη “Λευκή Νύχτα” στον Πύργο!»

qmskaargsa56f10309a1da0.jpg
Ακούστε το άρθρο

«Η “Λευκή Νύχτα” του Πύργου, αποτελεί μια εξαιρετική πρωτοβουλία και έμπνευση του εμπορικού κόσμου στον τόπο μας, και νομίζω ότι θα έχει τα ανάλογα θετικά αποτελέσματα, κυρίως για έναν κλάδο που πραγματικά έχει δεινοπαθήσει από την παρατεταμένη ύφεση ως αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης».

Τη δήλωση αυτή έκανε χθες ο Οικον. Επόπτης και μέλος της διοίκησης του Επιμελητήριου Ηλίας κ. Χρήστος Χριστόπουλος προσθέτοντας παράλληλα ότι, «οφείλουμε να στηρίζουμε και να ενισχύουμε τέτοιες πρωτοβουλίες είτε ως φορείς του Νομού, είτε ως πολίτες γιατί έτσι ταυτόχρονα στηρίζουμε και την πολυπόθητη τοπική μας οικονομία σε μια εποχή ιδιαίτερα δύσκολη όσο και… περίεργη για τους ηλείους επαγγελματίες και βεβαίως τον τομέα της επιχειρηματικής δραστηριότητας».

Ο κ. Χριστόπουλος αναφέρθηκε επίσης και στην σημασία της ψυχολογικής τόνωσης για την ίδια την πόλη που έστω και το βράδυ του Σαββάτου, θα αποκτήσει μια διαφορετική όψη και θα δώσει εκτός των άλλων την ευκαιρία και στο καταναλωτικό κοινό να εκμεταλλευτεί τις προσφορές και ό,τι καλύτερο έχει ετοιμάσει η αγορά για τη συγκεκριμένη βραδιά και εκδήλωση.

Είναι παρήγορο, επεσήμανε το στέλεχος του Επιμελητηρίου που καθιερώθηκε μια  τέτοια εκδήλωση και η οποία προέρχεται από τον εμπορικό μας κόσμο. Μακάρι να είχαμε και άλλες τέτοιες στο μέλλον στο πνεύμα της αλληλεγγύης που πρέπει να διακατέχει  όλους μας. Το έχουμε ανάγκη και ως θεσμός και ως τοπική κοινωνία…

Όλη η επικαιρότητα