Ελλάδα

Η 25χρονη γιατρός και πρώην πορνοστάρ διχάζει τον ιατρικό σύλλογο

Ακούστε το άρθρο

Το αγροτικό της στο νοσοκομείο της Σύρου κάνει η γιατρός Άννα Μαρία που, έγινε γνωστή ως Αφροδίτη Αδάμη, η οποία στο παρελθόν έχει πρωταγωνιστήσει σε αισθησιακές ταινίες διχάζοντας την κοινή γνώμη και τους ιατρικούς κύκλους.

Όπως έχει αποκαλύψει στο παρελθόν, η Άννα Μαρία (Αφροδίτη) είδε την πρώτη ερωτική ταινία στα 12 χρόνια της και άρχισε να σχεδιάζει πως θα μπορούσε να ανοίξει μια πόρτα στη βιομηχανία των ερωτικών ταινιών. Βιντεοσκόπησε τις ερωτικές συνευρέσεις με τον πρώην σύντροφό της, τις έστειλε σε γνωστό παραγωγό ροζ ταινιών και ξεκίνησε μια εντυπωσιακή πορεία. Σήμερα, όμως, αφήνει πίσω το παρελθόν και εργάζεται ως γιατρός στη Σύρο.

“Αν τύχει και με αναγνωρίζουν, με αναγνωρίζουν για τη δουλειά μου, δεν με αναγνωρίζουν… δεν ασχολούνται με το παρελθόν μου. Κανένας δεν ασχολείται πλέον με το παρελθόν μου”, 

Και προσθέτει: “Όλοι με υποστηρίζουν αυτήν τη στιγμή. Δεν υπάρχει ούτε ένα άτομο να με έχει κατηγορήσει. Δεν ξέρω τι πόλεμο προσπαθούν να μου κάνουν. Δεν μπορώ να καταλάβω. Για το παρελθόν μου, εντάξει, ήταν μια εφηβική τρέλα. Κάτι που είχα κάνει με τον πρώην σύντροφό μου το οποίο τελείωσε. Εδώ και πολύ καιρό. Εδώ και ενάμιση χρόνο έχει τελειώσει”.

H Αφροδίτη Αδάμη στο ΟΛΑ παλιότερα: 

Η Αφροδίτη Αδάμη σήμερα:

Πηγή: reportaznet.gr

Όλη η επικαιρότητα