Ηλεία

Η 3η Εκπτωτική Ημέρα «Happy Day» στον Πύργο

Ακούστε το άρθρο

Θεσμός φαίνεται πως έγινε η εκπτωτική ημέρα «Happy Day» και πλέον συγκαταλέγεται στις επιτυχημένες δράσεις του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου, μετά και τις Λευκές Νύχτες που διοργανώνει το καλοκαίρι. Έτσι, το προσεχές Σάββατο 2 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η 3η «Happy Day».

Η διοργάνωσή της, είναι αποτέλεσμα της επιθυμίας καταναλωτών αλλά και εμπόρων-επαγγελματιών της πόλης, που για  μια ακόμα φορά ετοιμάζονται για εκπτώσεις που θα ξεπεράσουν το 50% και σε κάποιες περιπτώσεις, θα φτάσει και το 70%, όπως εξήγησε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου, Κώστας Πετρόπουλος, σημειώνοντας πως στόχος είναι, αυτή η ημέρα, να είναι Happy Day, δηλαδή «χαρούμενη ημέρα», και για τους επαγγελματίες και για τους καταναλωτές.

Τα καταστήματα θα λειτουργούν, από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 8:00 το βράδυ, δίνοντας την ευκαιρία στους καταναλωτές, να κάνουν τις βόλτες και τις αγορές τους στην αγορά του Πύργου. «Καλούμε όλο τον κόσμο, από την Ηλεία αλλά και τους γειτονικούς νομούς, να επισκεφθούν την πόλη μας, να κάνουν τις αγορές τους και να επωφεληθούν από τις μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές που θα έχουν τα καταστήματά μας, εκείνη την ημέρα. Τα ποσοστά θα αγγίξουν – σε κάποιες περιπτώσεις – και το 70%», είπε ο κ.Πετρόπουλος, σημειώνοντας πως, αυτή η ημέρα διοργανώνεται για όλους τους καταναλωτές, που στηρίζουν την τοπική αγορά καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Όλη η επικαιρότητα