Style Γυναίκα

Οι 5 φθινοπωρινές τάσεις που υπάρχουν ήδη στην ντουλάπα σου και δεν το ξέρεις!

Ακούστε το άρθρο

Mπορεί ο καιρός να είναι ακόμα πολύ καλός αλλά είναι η εποχή που μας αρέσει να ενημερωνόμαστε για τις φθινοπωρινές τάσεις ώστε να ξέρουμε τι θα περιμένουμε και τι αγορές να κάνουμε. Παρακάτω θα δεις 5 τάσεις που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου και δεν το ξέρεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τις ξεθάψεις και να τις βάλεις σε περίοπτη θέση μέσα στην γκαρνταρόμπα σου.

Έντονα χρώματα: Οι bold αποχρώσεις κυριαρχούν και φέτος και μάλιστα θα είναι πιο δημοφιλείς από ποτέ. Πουκάμισα, πουλοβεράκια, jackets και φορέματα σε έντονους τόνους είναι must και καλό είναι να αρχίσεις να τα φοράς όλο και συχνότερα.

Neutral Safari: Μπεζ, χακί, λαδί, εκρού είναι τα χρώματα που επίσης θα συνθέσουν την ντουλάπα του φθινοπώρου. Αυτά τα χρώματα μας αρέσουν ιδιαίτερα γιατί συνδυάζονται φανταστικά με λευκό και μαύρο, και μπορούν να ενισχυθούν με πολλά πολλά κοσμήματα και αξεσουάρ.

Aξεσουάρ από τα παιδικά σου χρόνια: Hair clips, κορδέλες, στέκες και κοκαλάκια γίνονται τα αγαπημένα μας αξεσουάρ και τα φοράμε όλο το φθινόπωρο και τον χειμώνα για ακόμα περισσότερο στιλ. Γνωστές fashionistas τα συνδυάζουν φορώντας πολλά διαφορετικά hair clips σε ένα look και μας εντυπωσιάζουν.

Layered κοσμήματα: Φόρεσε πολλά δαχτυλίδια και κοσμήματα ακόμα και αν είναι σε διαφορετικό ύφος και στιλ. Φέτος η μόδα προστάζει να κάνουμε πρωταγωνιστές και πάλι τα κοσμήματά μας.

Μάξι φούστες: Λίγο να ψάξεις στην ντουλάπα σου θα βρεις σίγουρα μια μάξι φούστα που θα μπορείς να φορέσεις με τα αγαπημένα σου ankle boots και ένα πουλοβεράκι.

via

Όλη η επικαιρότητα