Οι 9 πιο ανούσιες διαφωνίες που έχουν οι περισσότερες σχέσεις

Κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικό και κάθε άνθρωπος μοναδικός. Ωστόσο μέσα σε όλη αυτήν τη διαφορετικά, αν παρατηρήσετε υπάρχουν κάποια στάνταρ πραγματάκια που συμβαίνουν σχεδόν σε όλα τα ζευγάρια. Τα λεγόμενα ερωτικά καυγαδάκια.

Η διαφωνία του φαγητού

Είτε πρόκειται να βγείτε έξω, είτε να παραγγείλετε, θα υπάρξουν πολλές φορές που θα διαφωνήσετε. Το φαγητό είναι μεγάλη υπόθεση και οι ορέξεις κάθε φορά διαφορετικές. Αν πιστεύετε ότι αυτό δεν αληθεύει, σκεφτείτε αν σας θυμίζει κάτι ο εξής διάλογος: « Κινέζικο; Όχι φάγαμε προχθές, ούτε ψητά, θέλω να φάω κάτι πιο μαγειρευτό, όχι εκεί είναι ακριβό».

Η μεθυσμένη διαφωνία

Αυτή η διαφωνία μπορεί να είναι οτιδήποτε. Μπορεί να τσακωθείτε επειδή ο ένας θέλει να πάρετε το αυτοκίνητο στο δρόμο της επιστροφής και ο άλλος θέλει να πάρετε ταξί –το δεύτερο ελπίζουμε να κάνετε-. Μπορεί να τσακωθείτε για κάποιον λόγο πολύ γενικό που στην ουσία δεν έχει κάποια βάση. Το σίγουρο είναι ότι την επόμενη μέρα θα το έχετε μετανιώσει πικρά.

Η γιορτινή διαφωνία

Η γιορτινή διαφωνία έχει δύο βήματα. Το πρώτο βήμα είναι να διαφωνήσετε σχετικά με ποιο σπίτι θα επιλέξετε να περάσετε τα Χριστούγεννα. Στο δικό του σπίτι; Στο δικό σου σπίτι; Τα βάζετε κάτω, σκέφτεστε ποια μαμά είναι πιο καλή μαγείρισσα, ποιος έχει πιο ενοχλητικούς συγγενείς και αφού καταλήξετε στο συμπέρασμα ότι την παραμονή θα την κάνετε στου ενός το πατρικό και ανήμερα στο πατρικό του άλλου, περνάει η θύελλα. Προχωράτε στο δεύτερο βήμα, στην περίπτωση που καταλήγετε στο συμπέρασμα ότι δεν θέλετε να πάτε σε κανένα από τα δύο σπίτια, οπότε επιλέγετε να κάνετε χριστούγεννα σε άλλη χώρα.  Τότε είναι που θα διαφωνήσετε στην επιλογή της χώρας. Γαλλία ή Αυστρία;

Η «Ποιος είναι αυτός/αυτή» διαφωνία

Συνήθως είναι κάποιο παλιό φλερτ ή κάποιος γνωστός που κάνει γενικά like σε όλους του λογαριασμούς του facebook. Το θέμα είναι ότι θα διαφωνήσετε γιατί ο ένας βλέπει πολλά like και ο άλλος νιώθει αθώος. Η διαφωνία θα λήξει γιατί είναι υπερβολικά βαρετή σαν διαφωνία έτσι κι αλλιώς.

Η διαφωνία των βρώμικων πιάτων

Είναι μια αγγαρεία που πρέπει να γίνεται καθημερινά αλλιώς το σπίτι θα γεμίσει κατσαρίδες. Ποιος θα την κάνει όμως αν δεν έχετε πλυντήριο πιάτων; Κι αν έχετε, ποιος θα τα ξεπλύνει και θα τα βάλει μέσα; Στην αρχική φάση όπου το ζευγάρι μοιράζεται τις δουλειές του σπιτιού, γίνεται μία ανάθεση εργασιών και ο καθένας αναλαμβάνει είτε πλύσιμο ρούχων είτε πιάτων. Έλα όμως που κάποια στιγμή θα αλλάξουν οι ρόλοι και θα αρχίσουν οι τσακωμοί. Χωρίστε τις δουλειές ανά εβδομάδα, τη μία εβδομάδα πλένει ο ένας πιάτα, την άλλη ο άλλος. Γνώμη μας.

Η ύπουλη διαφωνία

Εδώ, θέλει προσοχή. Υπάρχει περίπτωση η γυναίκα να έχει δίκιο και ο άνδρας να ρίχνει την ευθύνη στην περίοδο. Ενώ υπάρχει και η περίπτωση να έχει δίκιο ο άνδρας και όντως τα νεύρα να προέρχονται από την περίοδο. Έκανε η κότα το αυγό ή το αυγό την κότα;

Η φιλική διαφωνία

Σχεδόν πάντα υπάρχει ένα άτομο είτε από την πλευρά της γυναίκας, είτε από την πλευρά του άντρα που δεν θα τα πηγαίνει καλά με τη νέα προσθήκη στην παρέα. Όσο και να προσπαθείτε, δύσκολα ο σύντροφός σας θα τα πάει καλά με το φίλο σας, οπότε μην καταναλώνετε φαιά ουσία, αν θελήσουν  να τα βρουν, θα τα βρουν.

 

 

 

via